آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

روسیه:باکو و ایروان به آتش‌بس پایبند باشند

صلحبانان روسیه از جمهوری آذربایجان و ارمنستان خواستند که به تعهد خود درباره آتش‌بس قره‌باغ پایبند باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر پس از آنکه گزارش‌هایی مبنی بر نقض آتش‌بس در منطقه قره‌باغ گزارش شد، یک سخنگوی صلحبانان روسیه به ارمنستان و جمهوری آذربایجان ضرورت پایبندی این دو کشور به توافق آتش‌بس امضا شده را یادآور شد.

وزارت دفاع ارمنستان عصر روز شنبه خبر داد که ارتش جمهوری آذربایجان حملات خود به جنوب منطقه قره‌باغ کوهستانی را از سرگرفته است.

بر اساس اعلام وزارت دفاع ارمنستان در این درگیری سه نظامی ارمنستاتی مجروح شدند اما جراحات آنها شدید نبوده و خطر مرگ آنها را تهدید نمی‌کند.

ایروان در حالی از آغاز مجدد درگیری‌ها خبر می‌دهد که جمهوری آذربایجان و ارمنستان بعد از ۴۴ روز درگیری در قره‌باغ کوهستانی با وساطت روسیه بامداد سه‌شنبه (۲۴ آبان)  از توافق آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی خبر دادند.

روسیه نیز نیرو‌های حافظ صلح خود را در منطقه قره‌باغ کوهستانی و در امتداد خطوط تماس مستقر کرده و طبق گزارش‌هایی، آتش‌بس در این منطقه همچنان برقرار است.

نیرو‌های حافظ صلح روسی به مدت پنج سال در این منطقه مستقر خواهند شد و در صورتی که لازم باشد این دوره تمدید خواهد شد.

براساس توافق آتش‌بس اخیر، ارمنستان موظف است اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تا یک دسامبر تخلیه کرده و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند.

در مقابل جمهوری آذربایجان نیز متعهد شده است ضمن توقف عملیات‌ها، کریدور لاچین را برای اتصال قره‌باغ به خاک ارمنستان تضمین کند. شهر آزاد شده شوشا به همراه همه مناطق آزادشده طی ۴۴ روز گذشته هم به جمهوری آذربایجان واگذار شده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار