رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اتهام زنی ارمنستان و جمهوری آذربایجان به یکدیگر درباره نقض آتش‌بس

اتهام زنی ارمنستان و جمهوری آذربایجان به یکدیگر درباره نقض آتش‌بس وزارت خارجه ارمنستان با محکوم کردن نقض آتش بس در قره باغ کوهستانی، آنرا در مغایرت با توافق آتش‌بس و علیه حضور صلح‌بانان روس برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر  وزارت امور خارجه ارمنستان روز یکشنبه در آنچه که  اقدام تحریک کننده از سوی نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان خواند، حمله به  برخی شهرک‌های ارمنستانی  در منطقه «هادروت» را  به شدت محکوم کرد.

به نوشته خبرگزاری «آرکا» ارمنستان مدعی شده که در 11 دسامبر (شنبه 22 آذر) نیروهای ویژه ارتش جمهوری آذربایجان به مناطق«هین تغلار» و «ختسبرد» در منطقه هادروت  حمله کردند.  بنابر اعلام وزارت خارجه ارمنستان، این حمله در حالی صورت گرفت که نیروهای صلح‌بان در مناطق یاد شده تاکنون مستقر نشده‌اند.

در این گزارش آمده است که در این حمله 6 نفر از نیروهای جمهوری خود خوانده منطقه قره باغ کوهستانی زخمی شدند. ارمنستان مدعی است که ارتش جمهوری آذربایجان امروز دوشنبه نیز به تحرکات خود در مناطق «شن» و «هین شن» ادامه دادند. 

در بخشی از بیانیه وزارت خارجه ارمنستان آمده است، در حالیکه نقض آشکار تعهدات از سوی عالی‌ترین مقام نظامی و سیاسی جمهوری آذربایجان محکوم می‌شود، تاکید می‌شود که اقدام‌های صورت گرفته جهت کاهش اهمیت حضور نیروهای صلح‌بان روس در منطقه صورت گرفته است.

 به دنبال انتشار گزارش‌هایی درباره نقض مجدد آتش بس در قره باغ کوهستانی، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز روز یکشنبه با متهم کردن ارمنستان به نقض آتش بس از کشته شدن چهار نظامی خود در درگیری‌های تازه در این منطقه خبر داد.

براساس توافق آتش‌بس که روز 24 آبان میان مسکو، باکو و ایروان توافق شد، ارمنستان موظف شد اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تا یک دسامبر تخلیه کند و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند.

در مقابل جمهوری آذربایجان نیز متعهد شد ضمن توقف عملیات‌ها، کریدور «لاچین» را برای اتصال قره‌باغ به خاک ارمنستان تضمین کند.  طبق این توافق، نیرو‌های حافظ صلح روسی به مدت پنج سال در این منطقه مستقر شده و در صورتی که لازم باشد این دوره تمدید خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار