برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
وبگاه اسرائیل دیفنس :

اعتراف سایت صهیونیستی به قدرت پهبادهای ایرانی

وبگاه صهیونیستی در مطلبی با اشاره به شرکت بخشی از یگان پهپادی ایران در رزمایش اخیر نوشت، پهپادها بخش مهم زرادخانه ایران و مناسب برای دکترین هوایی این کشورند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که بیش از یک هفته از پرواز بخشی از ناوگان پهپادی ایران در خلیج فارس نگذشته ، یک وبگاه ویژه امور نظامی صهیونیستی در مطلبی یگان پهپاد‌ی ایران را «مایه افتخار» توصیف کرد.

 

وبگاه «اسرائیل دیفنس» در بخشی از گزارش خود نوشت : نیروی هوا فضای سپاه ایران هفته گذشته 50 فروند پهپاد رزمی از جمله «صاعقه» را به سوی جزیره‌ای در خلیج فارس و نزدیک تنگه هرمز اعزام کرد . این پهپادها از پایگاه‌های مختلف در فاصله صدها تا هزار کیلومتری منطقه عملیاتی برای حمله به اهدف مورد نظر به پرواز درآمدند و با موفقیت بمب‌های خود را علیه اهداف پرتاب کردند. این نخستین بار بود که این تعداد پهپاد تهاجمی از سوی ایران در یک رزمایش شرکت کردند.

 

این وبگاه با اشاره به پروژه ساخت پهپاد در ایران نوشت: این برنامه در اثنی جنگ رژیم بعث عراق علیه ایران در دهه هشتاد میلادی آغاز شد و اینک با وجود سال‌ها تحریم و محدودیت‌های صادراتی، ایران موفق به توسعه و ساخت پهپادهای بومی شده و در حال حاضر تعداد زیادی پهپاد شناسایی -رزمی را در اختیار دارد. این پهپادها مایه اعتبار ایران به عنوان کشور در حال توسعه قابلیت‌های نظامی محسوب می‌شوند.

 

بر اساس این گزارش، پهپادها در مجموع فناوری هوشمند، دقیق و ارزان محسوب می‌شوند. کسب این فناوری و رزمی کردن این پهپادها موجب تغییر دکترین هوایی ایران شد. استفاده از چنین ابزار کم هزینه و کم خطری مطابق دکترین دفاعی ایران (نبردهای نامتقارن) است . ایران از این پهپادها در نواحی مرزی خود جهت عملیات تجسسی -شناسایی استفاده می‌کند.

 

این وبگاه با اشاره به توسعه پهپادهای مسلح در سراسر جهان نوشت: ایران زرادخانه پهپادی خود را توسعه داده است.این کشور در حال کسب تجربیات عملیاتی و آموخته‌های فناوری در میادین جنگی است و آن‌ها را در توسط صنعت ساخت پهپادهای بومی اجرا می‌کند.

 

در انتهای این گزارش آمده است: در هر گونه درگیری مسلحانه آتی در خاورمیانه، پهپادها جزء مهمی از زرادخانه ایران در جنگ‌های نامتقارن محسوب می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار