لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

ستاری تاکید کرد: استارتاپ، راهی برای افزایش تولید ملی

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حمایت و فرهنگ‌سازی برای اعتماد به استارتاپ ها نیازمند این است که کسب و کارهای سنتی نیز روی آنها سرمایه گذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری پیرامون حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: زمانی که حمایت و پشتیبانی از تیم های استارتاپی در دستور کار و اولویت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت، مشکلاتی برای حضور این تیم ها و ارائه خدماتشان به صنعت وجود داشت.

 

وی افزود: این مشکلات و عدم پذیرش استارتاپ های نوپا به حدی بود که به عنوان مثال برای شرکت ها و استارتاپ های فعال در حوزه بیمه ، موضوع به قدری حاد شد که مخالفان ، دست به تخریب اموال این تیم ها زدند. اما در حال حاضر، پافشاری و اهتمام این شرکت ها موجب شده تا رئیس کل بیمه مرکزی هم از ایده ها و استارتاپ ها حمایت کند و می خواهد پای کار باشد.

 

ستاری با اشاره به اهمیت حمایت از استارتاپ ها در اقتصاد دانش بنیان، گفت: حمایت از استارتاپ‌ها علاوه بر افزایش امید و‌ انگیزه از اشتغال جوانان نیز حمایت و به تولید ملی نیز کمک می‌کند، البته حمایت و فرهنگسازی برای اعتماد به استارتاپ ها نیازمند این است که کسب و کارهای سنتی نیز روی آنها سرمایه گذاری کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار