اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت کره دوباره بالا کشید/ قیمت جدید کره + سند

در حالی که تنها حدود سه ماه از افزایش قیمت مصوب کره خوراکی می گذرد این کالای مصرفی دوباره در بازار گران شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بررسی قیمت کره پاستوریزه در بازار نشان می دهد که در روزهای اخیر، قیمت این کالا افزایش یافته است. بطوری که قیمت کره پاستوریزه حیوانی 100 گرمی از 8 هزار تومان به 10 هزار تومان و قیمت کره پاستوریزه حیوانی 50 گرمی از 4100 تومان به 5 هزار و 100 تومان افزایش یافته است.

 

این افزایش قیمت در حالی است که سه ماه پیش و در 24 شهریور ماه 99 ستاد تنظیم بازار کشور افزایش قیمت مصوب کره خوراکی را اعلام کرد و براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت کره پاستوریزه حیوانی 100 گرمی از 4500 تومان به 8 هزار تومان و کره پاستوریزه حیوانی 50 گرمی از 2300 تومان به 4100 تومان افزایش یافت.

 

محمدرضا کلامی سرپرست وقت معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در مصاحبه ای با خبرگزاری فارس در شهریور 99 دلیل افزایش قیمت کره را تغییر ارز واردات کره از ارز 4200 تومانی به ارز نیمایی در سال 98 و اتمام موجودی کره با ارز 4200 تومانی اعلام کرده بود.

 

گفتنی است، قیمت گذاری کره خوراکی تا قبل از آذرماه امسال توسط ستاد تنظیم بازار انجام می شد و این کالا مشمول قیمت گذاری تثبیتی بود اما از اول آذرماه 99 با اعلام ستاد تنظیم بازار قیمت گذاری کره خوراکی آزاد شد و براساس مصوبه جدید کارگروه تنظیم بازار با توجه به تغییر نرخ ارز رسمی (4200 تومانی) برای واردات کره از گروه یک اولویت ارزی به گروه دو (ارز نیمایی) قیمت گذاری تثبیتی این محصول برداشته شد.

 

لذا با توجه به نرخ ارز کره (انتقال از گروه یک به گروه دو) و اتمام موجودی آن به نرخ ارز رسمی و از آن جایی که اقلام گروه دو مشمول قیمت گذاری تثبیتی نیست، مقرر شد واحدهای تولید کننده کره نسبت به تعیین قیمت با رعایت ضوابط قیمت گذاری هیات تعیین و تثبیت قیمت ها اقدام کنند.

قیمت کره دوباره بالا کشید/ سازمان حمایت کجای معادله ایستاده است؟ + سند

 

براین اساس با توجه به افزایش مجدد قیمت کره خوراکی در کمتر از یک ماه پس از مصوبه آزادسازی قیمت کره و در حالی که طی یک ماه اخیر قیمت ارز تقریبا کاهشی و از ثبات نسبی برخوردار بوده ، بیم آن می رود که افزایش قیمت این محصول در سایه بی تفاوتی سازمان حمایت و هیات تعیین و تثبیت قیمت ها به مانند سایر کالاهای موجود در بازار اعم از محصولات لبنی و خوراکی بدون ضابطه و قاعده خاصی انجام گیرد./ فارس

ارسال نظر