رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

حذف انتشار اوراق سلف نفتی از بودجه ۱۴۰۰

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از مخالفت نمایندگان کمیسیون متبوعش با انتشار اوراق سلف نفتی توسط دولت در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر مالک شریعتی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در تشریح جلسه امروز کمیسیون متبوعش از بررسی برخی از تبصره‌های لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش نفتی و تصویب تعدادی از پیشنهادات نمایندگان در این راستا خبر داد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس‌جمهور، بند "الف" تبصره یک به پیشنهاد نمایندگان اصلاح شد که براساس آن سهم صندوق از فروش نفت تا سقف یک میلیون بشکه در روز، ۲۰ درصد تعیین شد و مازاد بر آن ۳۸ درصد و مقرر شد؛ منابع حاصل از فروش بیش از سقف یک میلیون بشکه نیز به صندوق توسعه ملی واریز شود.

وی افزود: با توجه به اینکه براساس آمار میزان مطالبات صندوق توسعه ملی سررسید شده در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۱۲ و نیم میلیارد دلار خواهد بود عملاً دولت و شرکت ملی نفت می‌توانند برای منابع حاصل از فروش نفت بر روی ۸۰۰ هزار بشکه حساب کنند چراکه ۲۰ درصد آن نیز باید به صندوق واریز شود.

شریعتی همچنین از حذف جز "۲" بند "ب" تبصره یک لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: اگرچه قرار بود دولت اجازه داشته باشد نسبت به فروش نفت با اولویت پیش فروش داخلی یا انتشار اوراق مالی اقدام کند اما از آنجا که کف این درآمد ۷۰ هزار میلیارد تومان مشخص شده و با توجه به تعیین سقف یک میلیون بشکه برای فروش نفت، این عدد عملاً بسیار بیشتر می‌شد به همین دلیل در جلسه امروز کمیسیون با حذف این بند موافقت شد.

وی ادامه داد: لذا درصورت تصویب مصوبه کمیسیون انرژی در کمیسیون تلفیق و صحن علنی پیش فروش ۷۰ هزار میلیارد تومان اوراق سلف نفتی محقق نخواهد شد، البته پیشنهاد جایگزینی برای فروش قطعی آن نیز مطرح و به تصویب رسید که براساس این پیشنهاد فروش قطعی تا سقف ۹۰۰ هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی تصریح کرد: پیشنهاد دیگری که به تصویب کمیسیون رسید؛ اضافه شدن استان بوشهر برای استفاده از منابع حاصل از سهم فروش گاز به مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد تومان بود. تا پیش از این استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و جنوب کرمان و خور و بیابانک از این سهم برخوردار بودند.

آنا

ارسال نظر