شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود
سخنگوی کمیسیون انرژی :

محبوبیت رئیس جمهور فعلی زیر ۱۰ درصد است

محبوبیت رئیس جمهور فعلی زیر ۱۰ درصد است سخنگوی کمیسیون انرژی گفت: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعلیق تحریم قابل قبول نیست، گفت: محبوبیت شخص رئیس جمهور زیر ۱۰ درصد است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۷۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی در همایش «وین نان نمی شود» که بعداز ظهر امروز در تالار بصیرت لانه سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد، با بیان اینکه چاه وین آب ندارد، گفت: آنچه که ما انتقاد داریم به دولت آقای روحانی مربوط به رویکرد است زیرا تدبیری که در ۸ سال انجام شد در همه مسائل به بن بست خورد. چرا که در اوج رکورد گفتند از سختی ها عبور کردیم در بیماریکروناهم گفتند عبور کردیم اما با افزایش تلفات مواجه بودیم همچنین در ابتدای دولت ازرفع تحریمسخن گفتند که اکنون هم در ۱۰۰ روز آخر با آن روبرو هستیم.

 

وی افزود: آنچه مجلس شورای اسلامیتاکید دارد رفع و لغو تحریم‌ها است که اگر منجر به شرایط مطلوب اقتصادی نشود مردود است زیرا باید در معیشت مردم خود را نشان دهد چرا که بعد از تحریم ها مذاکره انجام می شود زیرا اگر برد بردی هم بوده آنها قبلا برده اند چراکه تاسیسات برخی از هسته ای جمع آوری شد.

 

تصریح کرد: جریان حاکم بر دولت امروز بسیار پائین است محبوبیت شخص رئیس جمهور زیر ۱۰ درصد است زیرا اگر کارنامه دولت را نگاه کنیم شاهد ضعف و مشکلات خواهیم بود زیرا عملکرد دولت ۳ نوع بوده که نخواستند، ندانستند و نتوانستند است.

 

وی ادامه داد: ما می‌گوییم دستاوردهای ایران را نباید برای یک چک یک میلیونی هزینه کنیم. اینکه تعلیق ۱۲۰ روزه یا ۱۸۰ روزه تحریم‌ها مورد قبول نیست.

شریعتی اضافه کرد: پامپئو وزیر خارجه آمریکا گفته است ۷۰ میلیارد دلار به ایران خسارت زده ایم زیرا هر روز ۱۰۰ میلیارد دلار خسارت به ایران در عدم اجرایبرجاموارد می شود که در ۶ سال حدود ۲۰۰ میلیارد دلار می شود که این باید مطالبه شود.

 

وی ادامه داد: باید راستی آزمایی لغو تحریم انجام شود، مجموعه دولت ۳ وزیر نفت،وزیر راهوبانک مرکزیرا مامور راستی آزمایی کرده کهآن راانجام دهند از طرفی بانک مرکزی انواع تحریم ها را دارد چگونه می خواهد با سایر کشورها همکاری کند و راستی آزمایی را انجام دهد.

سخنگوی کمیسیون انرژی گفت: زمان بر بودن راستی آزمایی از نظر ایران کاملا منطقی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار