سناتور جمهوری‌خواه: تلاش ترامپ برای تغییر نتیجه انتخابات «احمقانه و شرم‌آور» است-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

سناتور جمهوری‌خواه: تلاش ترامپ برای تغییر نتیجه انتخابات «احمقانه و شرم‌آور» است

سناتور جمهوری‌خواه و نامزد پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تلاش رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر نتیجه انتخابات 2020 را «احمقانه و شرم آور» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «میت رامنی» سناتور جمهور‌ی‌خواه و نامزد پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اعلام حکومت نظامی در برخی ایالات کلیدی برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را «احمقانه و ناراحت‌کننده» توصیف کرد.

 

روزنامه انگلیسی «گاردین» در این خصوص گزارش کرد، سناتور جمهوری‌خواه ایالت یوتا در خصوص گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم ترامپ برای اعلام حکومت نظامی در ایالات کلیدی آمریکا به منظور تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت: «او مجموعه کاملی از تئوری‌های توطئه و مسائل احمقانه‌ای را برای واشنگتن برجای گذاشته است به طوریکه مردم با تکان دادن سر خود در عجب هستند که این آدم واقعاً به دنبال چه چیزی است؟»

 

رامنی سپس در گفت‌وگو با شبکه «سی ان ان» با بی‌حاصل توصیف کردن این پیشنهاد گفت: «چنین چیزی (حکومت نظامی) رخ نخواهد داد و این (پیشنهاد) راه به جایی نخواهد برد و من درک می‌کنم که این رئیس‌جمهور در تلاش برای یافتن راهی برای رسیدن به یک نتیجه متفاوت از آن چیزی است که به دست مردم آمریکا رقم زده شده است اما واقعاً از بسیاری جهات چنین چیزی بسیار ناراحت کننده و شرم آور است».

 

وی ادامه داد: «رئیس‌جمهور می‌توانست در حال حاضر فصل آخر دولت خود را با یک پیروزی مربوط به واکسن [کووید-19] بنویسد...اما در عوض این فصل آخر نشان می‌دهد که او با چه چیزهایی شناخته خواهد شد».

 

رئیس‌جمهور آمریکا به رغم تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری این کشور توسط مجمع گزینندگان (الکترال کالج) و اذعان قانونگذاران ارشد کنگره از قبیل رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنای این کشور، همچنان اصرار دارد که او در انتخابات پیروز شده و دموکرات‌ها دست به تقلب گسترده و سرقت انتخابات زده‌اند.

 

اخیراً «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی پیشین دونالد ترامپ در مصاحبه با رسانه‌ راست‌گرای افراطی «نیوزمکس» تأکید کرده بود که باید با استقرار ارتش، انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مجدداً برگزار شود.

 

وی در این خصوص گفت: « امکان ندارد که بتوانیم [با این نتیجه انتخابات] به عنوان یک ملت پیشرفت کنیم. [ترامپ] باید فوراً دستور دهد تمام این ماشین‌های [رأی‌گیری] را مصادره کنند. اگر او (ترامپ) بخواهد، می‌تواند در ایالت‌های چرخشی از توانایی‌های نظامی استفاده کند و آن‌ها را در این ایالات مستقر کرده و به طور اساسی انتخابات را در هر یک از آن‌ها مجدداً برگزار کند».

 

به تازگی نیز گزارش‌هایی منتشر شده است مبنی بر اینکه فلین در جلسه‌ای به ترامپ پیشنهاد داده تا برای تغییر نتیجه انتخابات، از حکومت نظامی در ایالات کلیدی استفاده کند.

 

پیشنهاد اخیر فلین موجی از واکنش‌های منفی را به همراه داشته است به طوریکه، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق آمریکا نیز در مصاحبه‌ای با شبکه «سی ان ان»، این پیشنهاد را «تأسف‌بار» خواند.

ستاد انتخاباتی ترامپ و همپیمانان وی از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا حدود 50 شکایت مربوط به تقلب انتخاباتی در دادگاههای آمریکا مطرح کرده‌‌اند که تقریباً تمامی آنها به شکست منجر شده است.

 

علیرغم آنکه پیشنهاد اعلام حکومت نظامی در ایالات آمریکا، واکنش‌های منفی زیادی به همراه داشته است، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرده است، چنین گزارش‌هایی را رد کرده است.

 

وی در پیام خود نوشت: « حکومت نظامی=خبر جعلی. این یکی دیگر از انتشار آگاهانه گزارش‌های نادرست است».

 

پایگاه خبری «اکسیوس» آمریکا نیز در واکنش به پیشنهاد فلین درباره حکومت نظامی در ایالات آمریکا به منظور تغییر نتیجه انتخابات آمریکا به نقل از چند مقام ارشد آمریکایی گزارش کرد: «ترامپ زمان بسیار زیادی را با کسانی می‌گذارند که به نظریه‌پرداز توطئه و شکاک بودن مشهور هستند و به سوءاستفاده آشکار از قدرت، تشویق می‌کنند»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده