عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

ارتش آمریکا همچنان نگران حکومت نظامی ترامپ است

نشریه نیوزویک آمریکا در گزارشی از احتمال اعلام حکومت نظامی توسط ترامپ در واپسین روزهای حضورش در کاخ سفید به منظور حفظ قدرت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه نشریه نیوزویک آمریکا نوشته است، رهبران ارتش آمریکا نگران اقدامات احتمالی دونالد ترامپ در روزهای باقی مانده از ریاست جمهوری اش از جمله احتمال اعلام حکومت نظامی از سوی وی هستند و درباره چنین سناریویی به بحث پرداخته اند.

 

طبق گزارش این نشریه، رهبران نظامی پنتاگون و حوزه واشنگتن در آمریکا در وضعیت هشدار قرمز قرار داشته و نگران اقدامات احتمالی دونالد ترامپ در روزهای باقی مانده از ریاست جمهوری اش هستند.

 

افسران رده بالای ارتش، هر چند که سناریوی اعلام حکومت نظامی از سوی دونالد ترامپ را بعید می دانند اما در عین حال به بحث درباره اینکه در صورت اعلام این حکومت نظامی از سوی ترامپ چه کار خواهند کرد پرداخته اند. در عین حال فرماندهی های نظامی مسئول حوزه واشنگتن دی.سی در آمریکا درگیر تدارک محرمانه برنامه های احتیاطی برای این احتمال که نیروهای مسلح برای حفظ یا بازیابی نظم مدنی در طول برگزاری مراسم افتتاح ریاست جمهوری جو بایدن و دوره انتقال قدرت فراخوانده شوند بوده اند.

 

طبق گفته های یک افسر به نیوزویک که نامش را فاش نکرد، این برنامه ریزی از چشم کاخ سفید و وفاداران به ترامپ در پنتاگون از ترس اینکه توسط آنها تعطیل شود، دور نگه داشته شده است.

 

یک افسر بازنشسته که هم اکنون به عنوان مقاطعه کار نظامی به ارائه مشاوره به رهبران ارشد ارتش می پردازد اظهار کرد: "من برای ۴۰ سال است که با ارتش سر و کار داشته ام و هرگز شاهد بحثهایی که هم اکنون انجام می شوند و لزوم انجام چنین بحثهایی نبوده ام.

 

از سوی دیگر چند افسر دیگر با جایگاه های مشابه نیز قبول دارند هر چند شانس همکاری رهبران ارتش با هر گونه برنامه لغو نتایج انتخابات صفر است آنها این نگرانی را دارند که ارتش به ویژه در صورتی که دونالد ترامپ برای به کارگیری شبه نظامیان خصوصی و حامی خودش برای اخلال در روند انتقال قدرت و ایجاد خشونت در پایتخت آمریکا تلاش کند، به یک بحران ایجاد شده از سوی این رئیس جمهور آمریکا کشیده شود.

 

یک قاضی بازنشسته آمریکایی گفت: هم اکنون رئیس جمهور آمریکا به خاطر همه گیری کروناویروس عملا از اختیارات بی سابقه مرتبط با وضعیت اضطراری برخوردار است، اختیاراتی که ممکن است به ویژه در صورت توجه او به صحبتهای برخی از حامیانش، او را به این نتیجه برسانند که قدرتهای نامحدود داشته و فراتر از قانون است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار