ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رازی که محمود فکری درباره ستاره استقلال بداند

محمود فکری باید بداند که استراماچونی مهدی قایدی را در بازی های استقلال آزاد گذاشته بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بدون شک مهدی قایدی یکی از با استعدادترین بازیکنان فعلی ایران است که البته در این ۷ بازی استقلال در فصل اخیر واقعاً انتقادآمیز ظاهر شده است و به قول معروف اصلاً خودش نیست. قایدی چه زمان استراماچونی و چه زمان مجیدی به مراتب بهتر و مفیدتر بازی می‌کرد و در یک بازی حداقل ۵، ۶ بار نظم دفاعی حریفان را به‌هم می‌ریخت. قایدی تا پایان فصل گذشته کاملاً سرحال بود و انگیزه در وجودش موج می‌زد اما امسال به نظر می‌رسد مشکلی دارد که روی فوتبالش تأثیر گذاشته است. با گذشت ۷ هفته از لیگ بیستم، مهدی هیچ گلی نزده و فقط دو پاس گل داده است! البته قایدی هنوز در همین حالا اُفت هم بازیکن خطرناکی است اما با قایدی فصل گذشته فرسنگ‌ها فاصله دارد.

 

در مورد این بازیکن بد ندیدیم خاطره‌ای از زمان استراماچونی نقل کنیم. یکی از نزدیکان این مربی ایتالیایی می‌گفت: «روزهای اولی که استرا آمد قایدی در قید و بند مسائل تاکتیکی بود و نمی‌توانست استعدادش را نشان بدهد اما یک روز استراماچونی، مهدی را صدا زد و به او گفت: «ببین پسر! هر مدلی دلت می‌خواهد بازی کن، به همه جای زمین سرک بکش و دریبل بزن و...»


این فرد نزدیک به استراماچونی می‌گفت درست از بازی بعد بود که موتور قایدی روشن شد. او مدام مدافعان حریف را دریبل می‌زد، لایی می‌انداخت، گل می‌زد، پاس گل می‌داد و خلاصه تکنیکش به سود استقلال و در خدمت تیم بود. در واقع استراماچونی به خوبی و به موقع متوجه شد که چطور می‌تواند بهترین بازی را از قایدی بگیرد و تفاوت او با بقیه بازیکنان را متوجه شد و البته سودش را هم برد. درست پس از درخشش قایدی و دیاباته بود که استقلال حتی با استراماچونی صدرنشین شد و حتی زمان فرهاد مجیدی هم قایدی خیلی خوب بازی می‌کرد و گل می‌زد.

 

از بیرون که به اتفاقات استقلال نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که استراماچونی بلد بود از قایدی بازی بگیرد و مجیدی هم به خوبی با او ارتباط برقرار کرد و دوست شد اما محمود فکری هنوز نتوانسته از پتانسیل قایدی استفاده کند و شاید هم به زمان بیشتری نیاز دارد. صدالبته اگر دیاباته برگردد، هم شرایط خط حمله استقلال بهتر می‌شود و هم قایدی راه می‌افتد اما فکری می‌تواند از این خاطره جالب به سود خودش و تیمش استفاده کند چون اگر قایدی راه بیفتد، خط حمله استقلال هم راه می‌افتد و مثل فصل گذشته دروازه حریفان را به دفعات باز می‌کند./ خبرورزشی

ارسال نظر