تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

آخرین اخبار از پرونده شهادت مرزبان گلستانی

آخرین اخبار از پرونده شهادت مرزبان گلستانی 9 نفر از افراد موثر در پرونده شهادت سروان «نبی‌الله خطیری» فرمانده گروهان مرزی «کرند» از هنگ مرزی اترک استان گلستان که شب گذشته توسط اراذل و اوباش به شهادت رسید، شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر،  شب گذشته سروان شهید «نبی‌الله خطیری» فرمانده گروهان مرزی «کرند» از هنگ مرزی اترک استان گلستان، به همراه دو سرباز مرزبانی در هنگام گشت‌زنی و حفاظت مرزی، با تعدادی از اراذل و اوباش منطقه درگیر شده که متاسفانه به دلیل ضربات چاقو به شهادت رسید و دو سرباز دیگر نیز مجروح شده و به مرکز درمانی منتقل شدند.

 

این تیم مرزبانی پس از دریافت گزارش از توزیع مشروبات الکلی و مواد مخدر در منطقه، با دستور قضایی برای اجرای ماموریت به سفره‌خانه روستای مرزی اعزام شدند که پس از ورود ماموران به سفره‌خانه، 9 نفر از اراذل و اوباش با ماموران درگیر شدند که در این جریان، سروان خطیری با ضربه چاقو به شهادت رسید و دو سرباز نیز زخمی و به مرکز درمانی منتقل شدند.

 

بنا بر گزارش‌های رسیده به خبرنگار فارس در گرگان، حال دو سرباز زخمی شده خوب گزارش شده است.

 

براساس این گزارش، ضارب اصلی و همدستانش بلافاصله توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند و در تحقیقات ابتدایی مشخص شد، ضارب اصلی از اراذل و اوباش سابقه‌دار و تحت تعقیب بوده که در پرونده سابقه درگیری مسلحانه، ایجاد رعب و وحشت، زورگیری، نزاع و درگیری و بر هم سدن آرامش عمومی را در کارنامه خود دارد.

 

رئیس‌کل دادگستری استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص این پرونده اظهار کرد: از لحظه ابتدایی وقوع و اطلاع مقام قضایی از این موضوع پرونده در دادگاه عمومی داشلی‌برون تشکیل و دستورهای قضایی لازم برای پیگیری صادر شده و متهمان در حال حاضر در آگاهی گنبدکاووس تحت نظر و تحقیق تکمیلی هستند.

 

هادی هاشمیان بیان کرد: منطقه کرند یکی از مناطق امن در استان گلستان است و اجازه نمی‌دهیم عده‌ای با عربده‌کشی و قدرت‌نمایی و زورگویی امنیت منطقه را خدشه‌دار کنند.

 

وی افزود: پرونده با جدیت دنبال خواهد شد و براساس قانون، متهمان مجازات و به سزای اعمالشان خواهند رسید./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار