کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آنتونی فائوچی:بدترین روزهای انتشار ویروس همه گیر کرونا هنوز نرسیده‌اند

مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا می‌گوید بدترین روزهای انتشار ویروس همه گیر کرونا (کووید-۱۹) هنوز فرا نرسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۲۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا روز یکشنبه در یک مصاحبه با «سی‌ان‌ان» گفت که معتقد است هنوز روزهای بد همه‌گیری ویروس کووید-19 از راه نرسیده است و آمریکایی‌ها باید برای «افزایش» موارد بیماری پس از تعطیلات سال نو آماده باشند.

فائوچی به مجری سی‌ان‌ان گفت که امکان زیادی وجود دارد کشور آمریکا بصورت موج‌های پشت سر هم شاهد افزایش موارد ابتلا در تعطیلات سال جدید باشد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا پیش بینی می‌کند که روزهای بدتری در مورد انتشار ویروس کرونا در انتظار مردم کشور آمریکا باشد، گفت: «بله پیش‌بینی من همین است.»

فائوچی به مردم توصیه کرد که حتما واکسن بزنند، اما همچنین پذیرفت که در طی هفته گذشته دروغ‌های زیادی برای قانع کردن آنها گفته است.

در طول همه گیرى ویروس کرونا، فائوچی مورد انتقادات زیادی قرار گرفته زیرا ظاهرا چندین بار مواضع خود را درمورد این بیماری تغییر داده است، از جمله در مواردی از قبیل استفاده از ماسک و یا فرستادن کودکان به مدرسه، در حالی که ادعا می کند گفته‌هایش بر مبنای علم روز است.

تسنیم

ارسال نظر