کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

آیت‌الله جنتی: فتنه سال ۸۸ از ۱۰ سال قبل طراحی شده بود

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: آمریکایی‌ها ۱۰ سال پیش از فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با خلق حماسه ۹ دی، طرح‌های آنان ناکام ماند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی صبح امروز در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا با عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علی‌ها گفت: حضرت زهرا (س) آن شخصیت والا و ارزشمند، چنان مظلومانه به شهادت رسیدند که هرچقدر برای ایشان عزاداری کنیم، شاید حق مطلب را ادا نکرده باشیم.

 

وی افزود: وقتی به تاریخ زندگی انبیاء و اولیاء الهی نگاه می‌کنیم، چنین ظلمی که در حق حضرت زهرا و آل پیغمبر سلام‌الله علیهم اجمعین شد، سابقه نداشته است. طواغیتی که چنین جنایتی را علیه حضرت زهرا (س) انجام دادند در زمان پیامبر جرأت نداشتند و با رحلت ایشان هر کاری خواستند علیه آل پیامبر علیهم‌السلام انجام دادند.

 

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود به ایام سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حدود یکسال از آسمانی شدن این شهید عزیز توسط دولت جنایتکار آمریکا گذشت؛ سرداری که یک عمر بی سر و صدا و خالصانه و با مجاهدت، آمریکا و اذنابش را در منطقه زمین‌گیر کرد و نهایتاً خداوند پاداش شهادت در راهش را نصیب او کرد.

 

وی با بیان اینکه راه حاج قاسم توسط یاران و شاگردان او ادامه دارد، تصریح کرد: سردار سلیمانی راه را درست تشخیص داده بود که امیدواریم خداوند متعال نیز ما را در راه این شهید بزرگوار، ثابت قدم نگه دارد.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش سوم سخنان خود، ۹ دی ماه را یوم‌الله خواند و در تشریح علل شکل‌گیری این پدیده مهم خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها ۱۰ سال پیش از فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با نصرت الهی، با رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم، حماسه ۹ دی خلق شد و طرح‌های دشمنان ناکام ماند.

 

وی مسئولان دولت، مجلس و سایر دستگاه‌های نظام را به خدمت هرچه بیشتر به مردم توصیه و تأکید کرد: خداوند به مردم ما خیر بدهد که با هوشیاری همه توطئه دشمنان را نقش بر آب کردند و در این ۴۰ سال همواره پشتیبان نظام و رهبری بوده‌اند؛ بنابراین هرچه می‌توانیم باید به این مردم خدمت کنیم.
منبع: میزان

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
0
0
آیت‌الله احمد جنتی گفت: هرچه می‌توانیم باید به مردم خدمت کنیم.

آقای جنتی،
برداشتن پایتان از روی گلوی مردم خدازده پایان دادن به خیانت‌ها جنایت‌ها تجاوزات 42ساله ارزنده‌ترین خدمت می‌باشد.
کس نخواهد خیر شر مرسان، خدمتت پیشکش ضرر مرسان.
یکسره خلق جمله در تعبند، وز خدا مرگ ظالمان طلبند.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق #آزادی_بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
پرطرفدارترین اخبار