موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

آیت الله جنتی: دولت رسیدگی به معیشت مردم را تسریع بخشد

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روحیه جهادی رئیس جمهور، خواستار تسریع رسیدگی به معیشت مردم از سوی دولت شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 02
کد خبر: ۱۰۰۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری امروز پنجشنبه در هشتمین جلسه هیات رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری با تقدیر از مردم برای حضور پرشور و آگاهانه در صحنه انتخابات ریاست جمهوری، توجه به رفاه و امور معیشتی و اقتصادی مردم را انتظار خبرگان رهبری از دولت جدید عنوان کرد و افزود: رئیس جمهوری حتما در این زمینه باید جهادی کار کند و خبرگان رهبری نیز باید مطالبه‌گر کار دولت باشد.

آیت الله جنتی تصریح کرد: مجلس خبرگان رهبری باید هم دولت را به مردم معرفی کند تا مردم قدر دولت را بدانند و هم دولت باید قدر این مردم را بداند چرا که ما مردم خوب و فهیمی داریم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه فرصت چهار ساله خدمت به مردم در جایگاه ریاست جمهوری فرصت کوتاهی است، افزود: باید از این فرصت کوتاه برای خدمت به مردم حداکثر استفاده را کرد.

آیت الله جنتی با اشاره به وضعیت اسفناک کرونا در کشور بر تسریع در امور واکسیناسیون تاکید کرد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان به اینکه مسوولان کشور باید برای حل مشکلات اقتصادی به راه حل‌های کوتاه مدت بسنده نکنند، گفت: برنامه‌های دراز مدت برای حل مشکلات کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی مردمی و انقلابی بودن را دو ویژگی اصلی مسوولان کشور برشمرد و افزود: تمامی افرادی که نقشی در سرنوشت مردم دارند، باید انقلابی و مردمی باشند و الگوی اصلی آنان در داشتن این دو ویژگی و خدمت به مردم مقام معظم رهبری است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مردم از خبرگان بعنوان قشر روحانی و طلبه انتظار پیگیری مطالبات خود را دارند، گفت: خبرگان باید پیگیر مطالبات مردم باشد و ما تا آن جا که توان داریم رسیدگی به امور مردم را در اولویت کار‌های خود قرار دهیم.

هشتمین جلسه مشترک هیات رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری هم اکنون با گزارش کمیسیون‌های مختلف ادامه دارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار