زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

محکوم کردن عبور کشتی‌های جنگی آمریکایی از تنگه تایوان

سخنگوی وزارت امور خارجه چین ضمن محکوم کردن عبور کشتی‌های جنگی آمریکایی از تنگه تایوان گفت پکن آماده پاسخ به تمام تهدیدها و تحریکات است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین، تحریکات آمریکا در تنگه تایوان را محکوم و درخصوص پاسخ پکن هشدار داد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «راشا تودی»، ونبین در نشستی خبری گفت: «کشتی‌های جنگی آمریکا مکرراً در تنگه تایوان قدرت نمایی کرده و موجب برانگیختن و افزایش تنش شده است».

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین آمریکا را به «فرستادن پیام اشتباه» به نیروهای جدایی طلب تایوان و «ایجاد خطر جدی برای صلح» متهم کرده.

 

ونبین در ادامه به آمریکایی‌ها هشدار داد، چین در حالت آماده باش کامل باقی خواهد ماند و «آماده پاسخ به تمام تهدیدها و تحریکات» آمریکا است.

 

روز گذشته (پنجشنبه) نیروی دریایی آمریکا ادعا کرد دو کشتی جنگی آمریکایی «یو اس اس مک‌کین» و «یو اس اس کِرتیس ویلبر»، «طبق روال معمول و با پیروی از قوانین بین‌المللی از تنگه تایوان عبور کردند».

 

این در حالی است که پیش‌تر نیز وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفته بود:‌ «مسائل مربوط به تایوان، جزو مسائل داخلی چین محسوب می‌شود. ما قویاً با دخالت هر کشور یا فردی در امور داخلی چین، با هر نیتی که باشد مخالف هستیم».

 

چین مخالف افزایش حمایت‌های آمریکا از تایوان از جمله فروش تسلیحات جدید و ملاقات مقام‌های ارشد آمریکایی از این جزیره است. پکن، تایوان را بخشی از سرزمین متعلق به چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند.

 

با این حال کشتی‌های جنگی آمریکا، تنها در سال ۲۰۲۰ در سیزده مأموریت مختلف، اقدام به عبور از تنگه مورد مناقشه تایوان کردند./ فارس

ارسال نظر