کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

۱۰ دقیقه باران شدید در تهران سیل به راه می‌اندازد

استاندار تهران از مردم استان خواست با توجه به احتمال وقوع سیلاب از تردد در حاشیه رودخانه ها خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسنی بندپی پس از برگزاری نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران استان تهران گفت: با توجه به ویژگی های شهر تهران اگر در بالادست این شهر 10 دقیقه رگبار ببارد احتمال وقوع سیل وجود دارد.

 

وی افزود: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی همه دستگاه های اجرایی استان تهران در آماده باش هستند، نهرهای داخل شهر با همکاری شهرداری لایروبی شده است و 500 نفر در هلال احمر و سه هزار نفر در شهرداری در قالب گروه های امداد و نجات آماده هستند و 20 تیم تخصصی در هلال احمر تشکیل شده است.

 

محسنی بندپی گفت: مسیر انحرافی نیز برای رودخانه کرج و شادچای و ذخیره گاه هایی برای آب این رودخانه پیش بینی شده است.

 

وی با بیان اینکه تا چهارشنبه عصر وضع هشدار در استان تهران باقی است افزود: با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مواقع ضرور هشدارهایی به تلفن های همراه مردم ارسال می شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار