ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آب رودخانه کرج ۳ برابر حجم نرمال شد

مدیرعامل آب منطقه ای البرز اعلام کرد که با توجه به بارش های اخیر، حجم آب رودخانه کرج سه برابر شده و مردم و مسافران نوروزی به این رودخانه نزدیک نشوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 25
کد خبر: ۷۲۳۸
به گزارش راهبرد معاصر؛ داود نجفیان شامگاه دوشنبه  اظهارداشت: حجم آب نرمال رودخانه کرج 16 متر مکعب در ثانیه است که اکنون سه برابر شده است.

وی بیان داشت: اکنون به خاطر شرایط خاص، 15 متر مکعب آب در ثانیه از سد کرج رها سازی می شود تا از طغیان رودخانه پیشگیری به عمل آید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان البرز افزود: اکنون احتمال خطر جدی و طغیان رودخانه کرج به خاطر لایروبی ها و اقداماتی که از پیش انجام شده، کم است اما حجم بالای آب رودخانه نسبت به نرمال آن می تواند برای مسافران نوروزی و مردم خطر ساز باشد.

این مسئول با اشاره به اینکه حجم آب پشت سد کرج حدود 80 تا 90 میلیون متر مکعب تخلیه شده، خاطر نشان کرد: همین امر سبب می شود تا سیلاب ها کنترل و از طغیان رودخانه کرج جلوگیری به عمل آید.

نجفیان گفت: اکنون تیم های ویژه برای رصد نقاط آسیب پذیر رودخانه های کرج و طالقان فعال شده و ماشین آلات و تجهیزات لازم برای مهار سیلاب و لایروبی این رودخانه ها استقرار یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای البرز تاکید کرد که با وجود اقدامات پیشگیرانه، سطح آب رودخانه های کرج و طالقان بالا آمده است و ضرورت دارد مردم و گردشگران از نزدیک شدن به این مکان ها خودداری کنند.

سدهای کرج و طالقان تامین کننده آب آَشامیدنی استان های البرز و تهران هستند.
ارسال نظر
آخرین اخبار