درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

ترامپ طرفداران خود را به تظاهرات فراخواند

ترامپ طرفداران خود را به تظاهرات فراخواند رئیس جمهور آمریکا از طرفداران خود خواست تا در روز تأیید نتایج انتخابات ریاست جمهوری از سوی کنگره، در شهر نیویورک تجمع اعتراضی برگزار کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که واپسین روزهای دوران ریاست جمهوری خود را طی می‌کند، در تازه‌ترین توئیت خود طرفدارانش را به تظاهرات فراخواند.

 

ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: تجمع اعتراضی راس ساعت 11 صبح ششم ژانویه در شهر نیویورک خواهد بود...جلوی سرقت (آراء) را بگیرید.

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که احتمالا تعدادی از نمایندگان جمهوری خواه در روز جلسه کنگره برای تأیید نتایج انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا (ششم ژانویه) با آن مخالفت کنند.

 

این شبکه آمریکایی به نقل از دو عضو کنگره گزارش داد که انتظار می‌رود حدود 140 نماینده جمهوری خواه در مجلس نمایندگان آمریکا و تعداد زیادی از اعضای مجلس سنا به نتایج انتخابات اعتراض کنند.

 

مجلس سنای آمریکا روز جمعه با اکثریت قاطع آرا وتوی رئیس‌جمهور این کشور علیه قانون اختیارات دفاع ملی (بودجه نظامی) این کشور برای سال 2021 را باطل کرد.

 

به نوشته پایگاه خبری هیل، نمایندگان مجلس سنای آمریکا روز جمعه با اکثریت قاطع آرا وتوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور علیه قانون اختیارات دفاع ملی (بودجه نظامی) این کشور برای سال 2021 را باطل کردند تا شکست سیاسی دیگری برای دونالد ترامپ در آخرین روزهای حضورش در کاخ سفید رقم بخورد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا پیش از تصویب قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا برای سال 2021 مخالفت خود را با بندهایی از این قانون -از جمله بندهای مرتبط با چین و افغانستان- ابراز داشته و تهدید کرده بود که آن را وتو خواهد کرد./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار