شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

دستور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) برای یاری سیل‌زدگان

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) دستور آماده‌باش و بسیج تمام امکانات و تجهیزات کارگاه‌های این مناطق را برای امداد و نجات سیل‌زدگان صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی دستور فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص گسیل امکانات بیشتر برای امداد به مناطق سیل‌زده، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) دستور آماده‌باش و بسیج تمام امکانات و تجهیزات کارگاه‌های این مناطق را برای امداد و نجات سیل‌زدگان صادر کرد.

 

در پی حوادث سیل ناشی از بارندگی‌های شدید در شمال کشور و نیز هشدارهای سازمان هواشناسی در خصوص احتمال آب‌گرفتگی و سیلاب در استان‌های غرب و جنوب کشور دکتر سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) طی ابلاغی از همه رده‌ها و مدیران پروژه‌های این قرارگاه در این استان‌ها خواست با تمامی امکانات و ماشین‌آلات خود به‌یاری سیل‌‌زدگان و سازمان‌های امدادی بشتابند.

 

شایان ذکر است از زمان شروع سیل در استان گلستان و منطقه آق‌قلا، حدود 30 دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات سبک و سنگین و چندین تیم از نیروی انسانی متخصص که در سد در حال احداث نرماب مشغول فعالیت بودند برای مهار سیلاب و بازگشایی نقاط بحرانی، به این منطقه اعزام شدند.

ارسال نظر