انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی  اسامی ۷ شهید حمله آمریکا به استان خوزستان جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک خبر مهم برای کارکنان دولت/ تاریخ دقیق ساعت کاری ادارات در شهریور ۱۴۰۵+ جزییات تماس پزشکیان با زاکانی درباره مدیریت شهری و حکمرانی داده‌محور تکمیل زیرساخت‌های حکمرانی داده‌محور، پیش‌نیاز تحول در مدیریت کشور است سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند روحانی: همه ملت باید پشت سر نیروهای مسلح و مذاکره‌کنندگان باشند عارف: از این پس پاسخ ما «نامتوازن»، «چندلایه» و «سلب‌کننده امنیت متجاوز» خواهد بود سخنگوی شورای نگهبان: زمان جدیدی برای برگزاری انتخابات شوراها اعلام نشده است ارتش: سامانه‌ها و آشیانه جنگنده‌های آمریکایی را با موشک و پهپاد زدیم افشین: تغییر 180 درجه‌ای توان حملات ایران نتیجه دانش جوانان بود سپاه: آمریکا درباره حمله به عروسی‌ها در جهان به افکار عمومی پاسخ دهد

توضیحات دفتر رئیس جمهوری درباره فرآیند تهیه واکسن

توضیحات دفتر رئیس جمهوری درباره فرآیند تهیه واکسن معاون دفتر رئیس جمهوری با ارائه توضیحاتی درباره فرایند تهیه واکسن خاطر نشان کرد: دیروز رئیس جمهوری رسما اعلام کرد که با خرید واکسن در هفته‏‌های آینده از شرکت‏‌های مختلف، واکسیناسیون بر اساس اولویت‏‌بندی و جدول آماده شده از جامعه هدف در کشور با اولویت کادر درمانی و سالمندان آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

 

«ششم دی ماه، هم روحانی و هم جهانگیری بر واردات هرچه سریع‌تر واکسن و همچنین شفافیت در توزیع آن تأکیده کرده بودند. رییس‌جمهور از لزوم اعلام اولویت‌ها، دستورالعمل‌ها و همچنین گزارش‌دهی شفاف و دقیق وزرات بهداشت از کسانی که واکسن را دریافت خواهند کرد، سخن گفته بود.

 

معاون اول هم به روشنی اعلام کرد اگر بتوانیم یک روز زودتر از هر جای دنیا واکسن معتبر وارد کنیم، یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد. جهانگیری به صراحت گفت که هیچ مقام دولتی و خانواده‌اش حق ندارد خارج از دستورالعمل‌ها به واکسن دسترسی پیدا کند.

 

 دولت در موضوع واکسن، نه در تله‌ی توهم توطئه نسبت به واکسن خارجی گرفتار شده و نه به خودتحقیری نسبت به واکسن داخلی مجال داده است. در این تنگنای تحریم، تنها و تنها یک دغدغه وجود دارد، تأمین سلامت شهروندان.

 

دیروز رییس‌جمهور روحانی رسما اعلام کرد که با خرید واکسن در هفته‏‌های آینده از شرکت‏‌های مختلف، واکسیناسیون بر اساس اولویت‏‌بندی و جدول آماده شده از جامعه هدف در کشور با اولویت کادر درمانی و سالمندان آغاز می‌شود.»

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار