تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند

افزایش دستمزدها چقدر با تورم متناسب بوده است؟

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طی هفت سال گذشته برای کاهش فاصله معیشت با دستمزد، میزان افزایش دستمزدها نسبت به تورم ۲درصد بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر حاتم شاکرمی پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران نیشابور افزود: امسال هم افزایش دستمزدها نسبت به تورم بیشتر بود اما تورمی که در طول سال ایجاد شد این افزایش را تحت تاثیر قرار داد.
وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صاحبان مشاغلی را که تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته‌اند با حمایت از بیمه بیکاری، پرداخت تسهیلات به واحدهای آسیب دیده و حمایت معیشتی از کارگران در بخش‌های غیررسمی به طور جدی مورد توجه و حمایت قرار داده است.
معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای افزایش دستمزد کارگران طبق روال سال‌های گذشته از دی‌ماه تشکیل کمیسیون‌های تخصصی شروع می‌شود و در این چارچوب امسال هم کمیته تخصصی شورای عالی کار که مرجع اصلی تعیین دستمزدهاست آغاز به کار کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی هم در این جمع گفت: شیوع کرونا بسیاری از مشاغل و واحدهای تولیدی و صنعتی را تحت تاثیر قرار داد و در حال حاضر در کل استان خراسان رضوی ۱۷هزار نفر مشمول بیمه بیکاری شده‌اند که بیمه آنان به طور کامل پرداخت می‌شود.
حمید رضاپناه افزود: طی یک سال گذشته ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبارات روستایی به شهرستان نیشابور پرداخت شده و در نیشابور کارگاه و واحدی نداریم که از لحاظ معوقات حقوقی وضعیت بحرانی داشته باشد.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار