اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

سردار جلالی:نتایج واکسیناسیون کرونا در مقیاس جمعیت کلان می‌تواند اطلاعات باارزش در اختیار شرکت‌ها قرار دهد/آمریکا ۲۵ آزمایشگاه بیولوژیک در نزدیکی ایران، روسیه و چین دارد

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: اطلاعات ناشی از واکسیناسیون گسترده می‌تواند مبنای تهدیدات زیستی آینده علیه ایران باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار غلامرضا جلالی، با اشاره به بیانات رهبری به مناسبت ۱۹ دی که به موضوع ممنوعیت ورود واکسن های ساخت آمریکا و انگلیس برای بیماری کرونا اشاره داشت، اظهار کرد: این نگاه و توجه به تهدیدات در حوزه زیستی و محصولات امنیت زیستی این دو کشور دلایل متعددی دارد.

وی افزود: آمریکا و انگلیس از جمله کشورهای دارای فناوری‌های پیشرفته در حوزه بیولوژیک هستند و بارها از این توان همچون تولید سلاح‌های میکروبی، انتقال بیماری، تست کشت ویروس و... علیه ملت‌ها استفاده کرده‌اند.

جلالی با بیان اینکه این دو کشور به هیچ وجه حاضر نیستند که اقدامات بیولوژیک خود شامل تحقیقات، آزمایشات، آزمایشگاه‌ها و نتایج آن را در سطح جهانی، ذیل یک مکانیسم شفافیت زا قرار دهند، تصریح کرد: برای مثال چرا آمریکایی ها باید ۲۵ آزمایشگاه زیستی سطح چهار در نزدیکی ایران، روسیه و چین داشته باشند؟چرا هیچ نهادی بر آنها نظارت نمی‌کند؟

وی گفت: در حالی‌که همچنان موضوع منشاء و علت اصلی شیوع این ویروس با ابهام مواجه است و احتمال عامدانه بودن تولید و یا انتشار آن نه رد و نه تایید شده است چه طور می توان به کشورهایی مثل آمریکا که دستشان تا مرفق به خون ملتهای جهان به ویژه ایران آغشته است اطمینان کرد؟! یادمان نرفته همین آمریکا و اروپا بودند که صدام را به تسلیحات شیمیایی علیه ایران مجهز کردند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه یکی از روش های مرسوم آمریکایی ها برای تایید کارکرد داروها بررسی تاثیر آن بر سایر ملتهاست، گفت: قطعا ملت ایران مانند بسیاری از ملت های دیگر اجازه چنین آزمایش هایی را نمی دهد.

جلالی یادآور شد: نتایج واکسیناسیون کرونا در مقیاس جمعیت کلان می‌تواند اطلاعات باارزش و حیاتی را در اختیار شرکت های تولیدکننده قرار دهد که مبنای تهدیدات زیستی آینده علیه ملت ایران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تدبیر رهبری برای صیانت از سلامت جامعه بسیار به‌جا و شجاعانه است، تصریح کرد: ایشان اجازه نمی‌دهند ملت بزرگ ایران ابزار آزمایشگاهی غربی‌ها شوند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: چطور می‌توان به کشوری که از بمب اتم علیه مردم کشور مخالفش استفاده کرده است اعتماد کرد؟ چه کسی به قاتل سردار سلیمانی اطمینان دارد؟

ایسنا

ارسال نظر