افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم آغاز حملات متقابل سپاه به اهداف آمریکایی حمله به کوهستک؛ آمریکا یک مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داد / آمار شهدا و مصدومین حمله به فرودگاه جیرفت؛ آخرین وضعیت و جزئیات فرودگاه جیرفت هدف حمله هوایی قرار گرفت سخنگوی سپاه پس از حملات آمریکا: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است حملات آمریکا به جنوب کشور/ گزارش‌ها از صدای انفجار و حملات به سیریک، بندرعباس، چابهار و کنارک عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر (ص) هشدار ستادکل نیرو‌های مسلح به کشور‌های منطقه: تجاوز به ایران از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود! جزییات تغییر نحوه پرداخت حقوق کارکنان دولت | ملاک پرداخت حقوق کارکنان در طرح جدید دولت محسن اسماعیلی: پزشکیان وفاق را فقط شعار نمی‌دهد؛ در عمل به آن پایبند است پزشکیان فردا به قرقیزستان می‌رود آملی لاریجانی: وحدت و انسجام برای گذر از موانع واجب عقلی و شرعی است هگست مانع ارتقای 4 افسر ارتش آمریکا شد

پژمانفر:رهبر انقلاب فرمودند سازمان حسابرسی می‌تواند از بانک مرکزی و صداوسیما حسابرسی کند

پژمانفر:رهبر انقلاب فرمودند سازمان حسابرسی می‌تواند از بانک مرکزی و صداوسیما حسابرسی کند رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند از بانک مرکزی و صدا و سیما حسابرسی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 21 دی) بعد از حضور عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در این کمیسیون در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: کمیسیون اصل 90 کمیسیونی نظارتی است که در مورد طرز کار دستگاه‌های مختلف و عملکرد سه قوه می‌تواند ورود کرده و بر همین اساس پرونده تشکیل دهد. 

وی افزود: سالیانه بین 300 تا 400 میلیون چک بین مردم رد و بدل می‌شود که این کار مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است و بر همین اساس قانون چک را اصلاح کردیم و بایستی از 21 آذر 1399 این قانون اجرایی می‌شد که البته بخشی از این قوانین اجرایی شده و بخشی از آن هنوز اجرایی نشده است و بر همین اساس رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اصل 90 توضیحاتی درباره این روند ارائه کردند. 

وی گفت: قانون چک در اسرع وقت بایستی اجرایی شود و نبایستی منتظر پایان دستور ستاد کرونا در این باره باشیم. 

پژمانفر همچنین افزود: ‌برخی ارزها در کشورمان منشأ خارجی دارند و رئیس کل بانک مرکزی در این باره اعلام کردند هر کسی که این ارزها را در اختیار دارد می‌تواند با هماهنگی سیستم بانکی اقدام به واردات کند. 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس در مورد موضوع سوم مطروحه در این کمیسیون گفت: سازمان حسابرسی می‌تواند درباره بانک مرکزی ورود کند و فقط تاکنون درباره بانک مرکزی و صدا و سیما ورودی نداشته است که ما برای این موضوع هم پرونده تشکیل دادیم و مقام معظم رهبری در این باره فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند در این باره ورود داشته باشد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار