وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

پژمانفر:رهبر انقلاب فرمودند سازمان حسابرسی می‌تواند از بانک مرکزی و صداوسیما حسابرسی کند

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند از بانک مرکزی و صدا و سیما حسابرسی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 21 دی) بعد از حضور عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در این کمیسیون در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: کمیسیون اصل 90 کمیسیونی نظارتی است که در مورد طرز کار دستگاه‌های مختلف و عملکرد سه قوه می‌تواند ورود کرده و بر همین اساس پرونده تشکیل دهد. 

وی افزود: سالیانه بین 300 تا 400 میلیون چک بین مردم رد و بدل می‌شود که این کار مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است و بر همین اساس قانون چک را اصلاح کردیم و بایستی از 21 آذر 1399 این قانون اجرایی می‌شد که البته بخشی از این قوانین اجرایی شده و بخشی از آن هنوز اجرایی نشده است و بر همین اساس رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اصل 90 توضیحاتی درباره این روند ارائه کردند. 

وی گفت: قانون چک در اسرع وقت بایستی اجرایی شود و نبایستی منتظر پایان دستور ستاد کرونا در این باره باشیم. 

پژمانفر همچنین افزود: ‌برخی ارزها در کشورمان منشأ خارجی دارند و رئیس کل بانک مرکزی در این باره اعلام کردند هر کسی که این ارزها را در اختیار دارد می‌تواند با هماهنگی سیستم بانکی اقدام به واردات کند. 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس در مورد موضوع سوم مطروحه در این کمیسیون گفت: سازمان حسابرسی می‌تواند درباره بانک مرکزی ورود کند و فقط تاکنون درباره بانک مرکزی و صدا و سیما ورودی نداشته است که ما برای این موضوع هم پرونده تشکیل دادیم و مقام معظم رهبری در این باره فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند در این باره ورود داشته باشد.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار