پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

پژمانفر:رهبر انقلاب فرمودند سازمان حسابرسی می‌تواند از بانک مرکزی و صداوسیما حسابرسی کند

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند از بانک مرکزی و صدا و سیما حسابرسی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 21 دی) بعد از حضور عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در این کمیسیون در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: کمیسیون اصل 90 کمیسیونی نظارتی است که در مورد طرز کار دستگاه‌های مختلف و عملکرد سه قوه می‌تواند ورود کرده و بر همین اساس پرونده تشکیل دهد. 

وی افزود: سالیانه بین 300 تا 400 میلیون چک بین مردم رد و بدل می‌شود که این کار مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است و بر همین اساس قانون چک را اصلاح کردیم و بایستی از 21 آذر 1399 این قانون اجرایی می‌شد که البته بخشی از این قوانین اجرایی شده و بخشی از آن هنوز اجرایی نشده است و بر همین اساس رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اصل 90 توضیحاتی درباره این روند ارائه کردند. 

وی گفت: قانون چک در اسرع وقت بایستی اجرایی شود و نبایستی منتظر پایان دستور ستاد کرونا در این باره باشیم. 

پژمانفر همچنین افزود: ‌برخی ارزها در کشورمان منشأ خارجی دارند و رئیس کل بانک مرکزی در این باره اعلام کردند هر کسی که این ارزها را در اختیار دارد می‌تواند با هماهنگی سیستم بانکی اقدام به واردات کند. 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس در مورد موضوع سوم مطروحه در این کمیسیون گفت: سازمان حسابرسی می‌تواند درباره بانک مرکزی ورود کند و فقط تاکنون درباره بانک مرکزی و صدا و سیما ورودی نداشته است که ما برای این موضوع هم پرونده تشکیل دادیم و مقام معظم رهبری در این باره فرمودند که سازمان حسابرسی به صورت ویژه و با تشکیل پرونده می‌تواند در این باره ورود داشته باشد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده