آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

زالی:خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت هستیم

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به اینکه خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت هستیم گفت: باید مراقبت کرد تا این تعطیلی منجر به خروج از شهر نشود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی روز چهارشنبه در حاشیه نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شانس ابتلاء به کرونا با افزایش آلودگی هوا و داشتن بیماری‌های تنفسی بیشتر خواهد شد اظهار داشت: در این مورد با افزایش مرگ و میر روبرو خواهیم شد.

زالی با اشاره به اینکه در تهران با وارونگی هوا نیز روبرو هستیم گفت: با توجه به اینکه کرونا ویروسی سنگین است اگر موقعیت تهویه هوا وجود نداشته باشد به مدت بیشتری کرونا زنده خواهد ماند و احتمال ابتلاء نیز افزایش پیدا می‌کند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای بیان داشت: طبق عدد شاخص‌ها افراد سالم نیز در معرض خطر آلودگی هوا قرار دارند و افراد دارای بیماری زمینه و کودکانی با مشکلات تنفسی و آلرژی مشکل بیشتری خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه سرما بر میزان آلودگی هوا تأثیر مستقیم داشته است نیز افزود: هم اکنون با بسته‌ای از آلاینده‌ها مواجه هستیم که هر یک ویژگی مضر خاص خود را دارند.

زالی عنوان داشت: تاکید می‌کنیم که بانوان باردار و بیماران سرطانی در این ایام از منزل خارج نشوند و نهادهای اجرایی برای کاهش آلودگی هوا مشارکت داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار تعطیلی چند روزه پایتخت شد و افزود: باید مراقبت کرد تا این تعطیلی منجر به خروج از شهر نشود و مردم بدانند که خود خروج از شهر و سفر به دیگر نقاط که شرایطی مشابه دارند، خطر جدی را برایشان به دنبال دارد.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار