شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

موافقت عراق با ورود کامیون های ایرانی به خاک کشورش

موافقت عراق با ورود کامیون های ایرانی به خاک کشورش وزیر راه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و عراق برای تردد کامیون‌های حمل بار بین دو کشور، از فراهم شدن مقدمات آغاز احداث و تکمیل خط آهن شلمچه-بصره خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در حاشیه دیدار با علاء الجبوری وزیر تجارت عراق در خصوص این دیدار اظهار داشت: در دیدار با وزیر تجارت عراق گفتگوهایی داشتیم که کمیته‌های فنی حوزه‌های حمل و نقل، مذاکرات فراوانی در این خصوص داشتند.

اسلامی ادامه داد: در خصوص راه‌آهن شلمچه-بصره گفت وگوهای فنی مناسبی انجام شد که تقریباً می‌توان اعلام کرد مقدمات برای تنظیم برنامه اجرایی راه آهن شلمچه-بصره فراهم شده است.

به گفته اسلامی، گام مهم باقیمانده این است که از نظر سیاسی، مراجع دو کشور تفاهم نهایی را انجام دهند تا عملیات اجرایی این خط آهن آغاز شود.

وی خاطرنشان کرد: در موضوع حمل و نقل، گفت وگوی مناسبی انجام شد که امید است موانع رفع شوند. یکی از مشکلات تجار ما این است که بار در مرز تخلیه می‌شود و آسیب می بیند که تجار از این نظر با مشکلاتی مواجه هستند. توافق شد تا به شکل متوازن کامیون داران ایرانی و عراقی بتوانند در کشور همسایه تردد داشته باشند. همچنین مقرر شد تا کمیته فنی این موضوع را تعریف کند و بتوانیم تفاهم نامه حمل و نقل جاده‌ای بین دو کشور را به امضا برسانیم.

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار