سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم

رئیس‌جمهور: معادل نیمی از مصرف گاز ۲۷ کشور اروپایی گاز مصرف می‌کنیم

حسن روحانی گفت: باید در مصرف گاز مراعات کنیم ما الان معادل نیمی از مصرف گاز ۲۷ کشور اروپایی گاز مصرف می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 14
کد خبر: ۷۴۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  مراسم بهره برداری از طرح های ملی مناطق آزاد تجاری، صبح امروز (پنج شنبه 25 دی‌ماه) با حضور رئیس جمهور و شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد.

 

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در این مراسم اظهار داشت: رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت جایگاه مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور، گفت: مبنای این مناطق این بوده که سرمایه گذاران بتوانند با تسهیلات خاص، امتیازات خاص و معافیت های خاص سرمایه گذاری کنند و آنچه تولید می شود را صادر کنند.

 

وی افزود: از آغاز دولت یازدهم تاکید من این بوده است که مناطق آزاد نباید محل واردات کالا باشد و باید به محلی برای صادرات تولیدات و محصولات کشور تبدیل شود.

 

روحانی افزود: از ابتدا بنا بر این بوده که در مناطق آزاد محصولاتی قابل رقابت با دنیا با استانداردهای قابل قبول تولید شود و این مناطق بتواند به مراکز صادراتی تبدیل شود که هم به اقتصاد منطقه و هم به اقتصاد کل کشور کمک کند.

 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با ریل گذاری های انجام شده، امروز آمارها نشان می دهد که در مسیر تبدیل مناطق آزاد از وارد کننده کالا به صادرکننده تولیدات و محصولات کشور موفق بوده ایم و صادرات کالا از این مناطق به خارج از کشور رقمی بالغ بر 138 میلیارد دلار است و در برابر واردات ما در این مناطق درمجموع 47 میلیارد دلار بوده است.

 

روحانی با اشاره به راه اندازی پنجره واحد مناطق آزاد تجاری، گفت: امروز به اعتبار توسعه و گسترش دولت الکترونیک مسیر راه‌اندازی کسب و کارها شفاف، کوتاه و عادلانه شده و به دلیل حذف مراجعات حضوری، فساد احتمالی از این روند نیز تا حدود زیادی رفع شده است.

 

رئیس جمهور افزود: امروز حدود 70 درصد روند انجام کارهای لازم برای کسب مجوز فعالیت‌های اقتصادی مناطق آزاد تجاری در بستر دولت الکترونیک انجام می‌شود که تا پایان دولت فرایند الکترونیک به صددرصد ارتقا یافته و زمان لازم برای کسب مجوز نیز از 30 روز به 20 روز کاهش خواهد یافت.

 

روحانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه مناطق آزاد در شرایط تحریم می‌توانند کمک حالِ اقتصاد کشور باشند، اضافه کرد: در سال 97 و همزمان با آغاز جنگ تمام عیار و تروریسم اقتصادی علیه کشورمان تاکید کردم که مناطق آزاد و تجاری باید به کمک کشور برای مقابله با تحریم بیایند.

 

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز این خبر خوشحال‌کننده را شنیدیم که در همین شرایط فشار و تحریم‌های گسترده اقتصادی، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نسبت به سال گذشته در مجموع 56 درصد افزایش جذب سرمایه‌ داخلی و خارجی داشته‌اند که نشان از رشد و بهبود جذابیت‌های این مناطق و عملکرد موفق دولت در این زمینه است.

 

روحانی با بیان اینکه امروز تقریبا در همه کشورهای منطقه، مناطق آزاد و ویژه تجاری و اقتصادی در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: امروز رقابت برای جذب سرمایه سخت‌تر شده و لذا باید روز به روز جذابیت و امتیازهای معقول مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور را برای موفقیت در این رقابت افزایش دهیم.

 

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت علاوه بر وعده‌هایی که برای ایجاد رونق در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی داده است در لایحه بودجه نیز تمهیداتی برای این منظور اندیشیده که از نمایندگان محترم مجلس می‌خواهم این مسائل را در بررسی لایحه بودجه سال آینده مدنظر قرار دهند و توجه داشته باشند که باید برای ایجاد رونق در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وعده‌ها را عملی کنیم.

 

روحانی همچنین از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست که لوایح ارائه شده دولت برای ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جدید در کشور را سریع‌تر بررسی و تصویب کنند تا بتوان از ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور برای جذب سرمایه داخلی و خارجی و ایجاد و سرعت بخشیدن به رونق اقتصادی بهره برد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی علاوه بر جذابیت‌های موجود برای فعالیت‌های اقتصادی در زمینه گردشگری نیز جذابیت‌های زیادی دارند، خاطرنشان کرد: بسیاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، چه در جنوب و چه در شمال کشور ظرفیت و امکان جذب گردشگر و رونق فعالیت‌های مرتبط را دارند که این امکان، ضرورت همکاری و هماهنگی دستگاه‌ها و قوای مختلف برای تسهیل فعالیت مناطق آزاد و تجاری کشور را بیش از پیش اثبات می‌کند.

 

رئیس دولت دوازدهم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید در مصرف گاز مراعات کنیم ما الان معادل نیمی از مصرف گاز ۲۷ کشور اروپایی گاز مصرف می‌کنیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار