اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

ارسال گزارش شکایت کمیسیون قضایی از رئیس‌جمهور به صحن علنی

نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: کمیسیون توضیحات معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را راجع به شکایت از حسن روحانی قانع‌کننده ندانست و بنا شد گزارش شکوائیه برای رأی‌گیری به صحن علنی مجلس ارسال شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح شکایت حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر از رئیس جمهور در قالب ماده 234 آیین نامه مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نماینده شکایت کننده به علت استنکاف رئیس جمهور از ابلاغ قوانین مصوب مجلس در 13 مورد این شکایت را مطرح کرده بود که در جلسه امروز معاون پارلمانی رئیس جمهور به دفاع و ارائه توضیح در این باره شکایت مطروحه پرداخت.

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: حسینعلی امیری در توضیحات خود عنوان کرد که در سه مورد قوانین ابلاغ شده اما در روزنامه رسمی کشور به چاپ نرسیده، اما توضیحات وی در مورد 10 قانون دیگر از سوی برای اعضای کمیسیون قانع کننده نبود.

نورزی خاطرنشان کرد: در نهایت اعضای کمیسیون توضیحات معاون پارلمانی رئیس جمهور را قانع کننده ندانستند و با اکثریت آراء اعضای کمیسیون بنا شد تا گزارش این شکوائیه برای رأی‌گیری به صحن علنی مجلس ارسال شود.

وی افزود: همچنین در این جلسه طرح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت که این بررسی‌ها به نتیجه‌ای نرسید و مصوبه‌ای را در پی نداشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار