قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

ارسال گزارش شکایت کمیسیون قضایی از رئیس‌جمهور به صحن علنی

ارسال گزارش شکایت کمیسیون قضایی از رئیس‌جمهور به صحن علنی نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: کمیسیون توضیحات معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را راجع به شکایت از حسن روحانی قانع‌کننده ندانست و بنا شد گزارش شکوائیه برای رأی‌گیری به صحن علنی مجلس ارسال شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح شکایت حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر از رئیس جمهور در قالب ماده 234 آیین نامه مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نماینده شکایت کننده به علت استنکاف رئیس جمهور از ابلاغ قوانین مصوب مجلس در 13 مورد این شکایت را مطرح کرده بود که در جلسه امروز معاون پارلمانی رئیس جمهور به دفاع و ارائه توضیح در این باره شکایت مطروحه پرداخت.

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: حسینعلی امیری در توضیحات خود عنوان کرد که در سه مورد قوانین ابلاغ شده اما در روزنامه رسمی کشور به چاپ نرسیده، اما توضیحات وی در مورد 10 قانون دیگر از سوی برای اعضای کمیسیون قانع کننده نبود.

نورزی خاطرنشان کرد: در نهایت اعضای کمیسیون توضیحات معاون پارلمانی رئیس جمهور را قانع کننده ندانستند و با اکثریت آراء اعضای کمیسیون بنا شد تا گزارش این شکوائیه برای رأی‌گیری به صحن علنی مجلس ارسال شود.

وی افزود: همچنین در این جلسه طرح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت که این بررسی‌ها به نتیجه‌ای نرسید و مصوبه‌ای را در پی نداشت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار