جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در میان شهدا مراقب افراد کلاهبردار به روش دریافت پیش پرداخت برای خرید و یا سرمایه گذاری باشید دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود طرح ترافیک در پایتخت از امروز اجرا شد آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید

محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته+ جزئیات

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل راهور نیروی انتظامی ضمن اعلام محدودیت های ترافیکی پایان هفته از هموطنان خواست قبل از تردد از طریق شماره تلفن ۱۲۰و ۸۸۲۵۵۵۵۵ (۱۰ خط) در جریان آخرین وضعیت جوی و ترافیکی قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل راهور نیروی انتظامی افزود: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز پنجشنبه ۲۵ دی ماه تا ساعت ۶ صبح روز دوشنبه ۲۹ دی ماه در محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه، محور تهران- سمنان، مشهد و بالعکس ممنوع است. تردد موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در این مسیرها مجاز است.

 

وی ادامه داد: همچنین در محور کرج- چالوس تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس همچنان ممنوع است و تردد انواع وسائل نقلیه از ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۸ دی ماه تا ساعت ۲ صبح روز بعد از کرج و ابتدای آزاد راه تهران- شمال به سمت مرزن آباد ممنوع است و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسائل نقلیه از ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۲۸ دی ماه تا ساعت ۲ صبح روز بعد از مرزن آباد به سمت کرج و آزاد راه تهران- شمال به صورت یک طرقه خواهد بود.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل راهور ناجا افزود: در محور هراز نیز تردد تمام تریلرها ممنوع است و تردد تمام کامیون و کامیونت ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز جمعه ۲۶ دی ماه از ساعت ۶ صبح تا روز های شنبه و یکشنبه ۲۷ و ۲۸ دی ماه تا ساعت ۲ بامداد روزهای بعد ممنوع اعلام شده است.

 

سرهنگ شیرانی افزود: تردد تمام وسائل نقلیه از ساعت ۱۳ روز جمعه و یکشنبه در تاریخ ۲۶ و ۲۸ دی ماه تا ساعت ۲ بامداد روز بعد از رودهن به سمت آمل ممنوع است و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد تمام وسائل نقلیه از ساعت ۱۵ روز جمعه و شنبه ۲۶ و ۲۸ دی ماه تا ساعت ۲ بامداد روز بعد از آب اسک به رودهن در محدوده مشاء به صورت یک طرفه است. اجرای این محدودیت ها با توجه به افزایش حجم تردد در محورها است و چنانچه وضعیت ترافیکی عادی باشد با هماهنگی اجرای محدودیت ها لغو می شود.

 

به گفته وی تردد انواع تریلر و کامیون به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ روز شنبه ۲۶ و ۲۸ از مسیر شمال به جنوب محور در تهران- فیروزکوه - قائمشهر و سمنان- قائم شهر ممنوع است.
منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار