۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز حضور رئیس قوه قضائیه در جلسه جامعه مدرسین جاده چالوس تا تخلیه بار ترافیکی یک‌طرفه می‌شود نماز باران در تهران اقامه شد هوای تهران در شرایط نارنجی

محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور امروز ۲۸ دی

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها گفت: پیش از این مقرر بود از ظهر امروز محورهای هراز و کندوان یک طرفه شود، اما به دلیل وضعیت عادی ترافیک، این محدودیت ترافیکی لغو شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اکبر آشوری درباره بروز‌ آتش‌سوز‌ی در برخی مناطق جنگل‌های گیلان و وضعیت محور آستارا-اردبیل بیان کرد: این محور باز‌ است و تردد در آن جریان دارد.

 

وی ادامه داد: پیش از این مقرر بود در محور کندوان تردد وسایل نقلیه از ساعت 12 امروز یکشنبه 28 دی تا ساعت 2 روز دوشنبه 29 دی از کرج و ابتدای آزادراه تهران-شمال به سمت مرزن آباد و در محور هراز تردد وسایل نقلیه از ساعت 13 امروز تا ساعت 2 بامداد روز بعد از رودهن به سمت آمل ممنوع شود اما به دلیل کاهش حجم تردد خودرو در محورها و وضعیت عادی ترافیک، این محدودیت لغو شد.

 

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها یادآور شد: پیش از این هم اعلام شده بود که اجرای محدودیت ها منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد، اجرای محدودیت‌ها  با هماهنگی لغو می‌شود.

 

آشوری بیان کرد: در حال حاضر ترافیک در محور هراز مسیر ‌رفت و برگشت‌ محدوده‌های مشاء و پلور سنگین است.

 

وی همچنین از تردد روان در محورهای چالوس‌، فیروزکوه‌، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت در مسیر رفت و برگشت خبر داد.


مدیر مرکز مدیریت راه‌ها در تشریح وضعیت جوی جاده‌های شمال گفت: در محور کندوان بارش برف و باران و در محورهای هراز‌، فیروزکوه، آزادراه‌ تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت مداخلات جوی خاصی نداریم.


آشوری همچنین از بروز ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل ساسانی تا پل کلاک و ترافیک نیمه سنگین در محور تهران-فشم و بالعکس در برخی از مقاطع خبر داد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار