کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

هشدار کولاک برف/برف و باد و سرما در پیش است

هشدار کولاک برف/برف و باد و سرما در پیش است مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از اول تا سوم بهمن، در اغلب مناطق دما کاهش می یابد، در شمال شرق و شرق بین ۱۵ تا ۲۰ درجه، در شمال غرب، دامنه جنوبی البرز و سواحل خزر بین ۱۰ تا ۱۵ درجه و در غرب بین ۶ تا ۱۰ درجه، کاهش دما داریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: روز سه شنبه ۳۰ دی ماه بارش برف و باران در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و غرب کردستان خواهیم داشت همچنین در گیلان و مازندران بارش پراکنده برف و باران ادامه دارد.

 

وی افزود: روز چهارشنبه یکم بهمن در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، اردبیل، کرمانشاه، همدان، زنجان، مازندران، گیلان و ایلام بارش خواهیم داشت که بارش روز پنجشنبه در سواحل خزر، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب، شمال غرب، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و زاگرس شمالی و بخش‌هایی از مرکز خواهیم داشت و روز جمعه این شرایط در شمال شرق کشور حاکم خواهد بود؛ بارش در مناطق سردسیر و مرتفع در این مدت به شکل برف است.



* هشدار کاهش محسوس دما تا ۲۰ درجه

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: با توجه به نفوذ توده هوای سرد از چهارشنبه یکم بهمن تا جمعه، در اغلب مناطق کشور دما به صورت محسوسی کاهش می‌یابد، بیشترین میزان کاهش دما در شمال شرق و شرق کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درجه خواهد بود، در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل خزر کاهش ۱۰ تا ۱۵ درجه‌ای دما و در غرب کاهش ۶ تا ۱۰ درجه دما پیش بینی می‌شود.



* هشدار کولاک برف و وقوع بهمن در البرز

ضیائیان گفت: با توجه به بارش برف و وزش باد شدید، در شمال غرب، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز کولاک برف پیش‌بینی می‌شود و در ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، ریزش بهمن دور از انتظار نیست.

 

وی افزود: روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری دریای خزر مواج خواهد بود همچنین از چهارشنبه تا جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و موّاج است.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز پنجشنبه دوم بهمن سرعت وزش باد در کشور افزایش می‌یابد و در مرکز و نوار شرقی کشور باد، شدید خواهد بود همچنین روز جمعه در تنگه هرمز و جنوب شرق کشور وزش باد شدید خواهیم داشت.



* کاهش محسوس دما در پایتخت از پنجشنبه

ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۳ و ۴ درجه خواهد بود و از پنج شنبه دوم بهمن کاهش محسوس دما را در پایتخت خواهیم داشت.



* یخبندان در ۱۹ استان

وی بیان کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۲۶ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده در ۱۹ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار