توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

اظهارات وزیر خارجه قطر درباره ماهیت روابط با امارات

اظهارات وزیر خارجه قطر درباره ماهیت روابط با امارات وزیر خارجه قطر برای اولین بار از ماهیت روابط با امارات بعد از آشتی میان کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر در مصاحبه با خبرگزاری بلومبرگ در جواب سوالی درباره روابط با امارات گفت: تحولی بین ما و امارات وجود دارد. ارتباط ما عملا آغاز شده و برای ادامه مذاکرات تلاش می‌کنیم. ما آماده بررسی تمام مسائل و اختلافاتی هستیم که آن‌ها با ما دارند یا ما با امارات داریم.

 

وی گفت: پرواز‌ها ازسرگرفته شده‌اند. قواعدی را برای حل بحران ایجاد کرده‌ایم که شامل موافقت با قواعد کلی که بار‌ها درباره آن صحبت کرده‌ایم مذاکرات دوجانبه‌ای برای بررسی اختلافات و چالش‌ها در روابط و تلاش برای حل اختلافات است.

 

وی گفت: ما به آینده چشم می‌دوزیم و گذشته را فراموش می‌کنیم. روابط ما با امارات طی دوره گذشته شاهد تحول بوده است.

 

یک سند بین‌المللی سه‌شنبه منتشر شد که در آن اعلام شد قطر نزاع تجاری با امارات در سازمان جهانی تجارت را به حالت تعلیق درآورده است. در این سند آمده است: قطر در چارچوب تسهیل حل و فصل نهایی و دوستانه بحران میان دو طرف ۱۱ ژانویه خواهان تعلیق فعالیت کمیته شده است.

 

عربستان، مصر، امارات و بحرین، ژوئن ۲۰۱۷ روابط خود را با قطر قطع کردند. این کشور‌ها قطر را به حمایت از تروریسم متهم کردند. اخیرا در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در شهر العلا عربستان، طرف‌های بحران از آشتی میان خود خبر دادند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار