نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دونالد ترامپ کاخ سفید را ترک کرد + فیلم

دونالد ترامپ کاخ سفید را ترک کرد + فیلم دونالد ترامپ، چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا، با پایان دوره ریاستش، کاخ سفید را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی‌ان‌ان، قبل از ترک کاخ سفید از سوی ترامپ، هلیکوپتر ویژه رئیس جمهوری آمریکا در محوطه کاخ سفید فرود آمد و ترامپ به همراه همسرش سوار بر آن شد تا راهی فرودگاه شود و به فلوریدا برود.

فرودگاهی که قرار است هواپیمای ویژه ریاست جمهوری (ایرفورس وان) از آن به فلوریدا برود، در پایگاه هوایی سنت اندروز قرار دارد و ترامپ در آنجا سخنرانی کرد.

هم زمان با ترک کاخ سفید از سوی ترامپ، جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا راهی کلیسا شد تا در مراسم نیایشی شرکت کند.

در فرودگاه سنت اندروز با شلیک توپ از ترامپ استقبال شد.

ترامپ در سخنانی ضمن تشکر از مردم و همه دوستان، خانواده و همکارانش طی چهار سال گذشته اعلام کرد که دستاوردهای زیادی داشته است.

وی گفت: کاری که ما کردیم شگفت انگیز بود. ما ارتش آمریکا را بزرگ کردیم. ما یک دولت معمولی نبودیم. ما یک شاخه جدید در ارتش به وجود آوردیم. ما از کهنه سربازان حمایت کردیم. معافیت‌های مالیاتی زیادی ایجاد کردیم. سیستم مالیاتی را اصلاح کردیم. شغل‌های زیادی ایجاد کردیم. اگر کرونا نبود آمار ما در ایجاد شغل غیر قابل باور بود. شما آمارهای خارق‌العاده ما را کم کم خواهید دید. ما را به یاد داشته باشید وقتی این موفقیت‌ها را خواهید دید.

ترامپ با نامیدن ویروس کرونا به نام "ویروس چینی" افزود: در برابر بحران کرونا ما توانستیم کاری بکنیم که معجزه بود؛ ساخت واکسن کرونا در ۹ ماه. ما دو واکسن ساختیم و یکی دیگر هم در راه است. ما خیلی زحمت کشیدیم و نتایج آن را به مرور خواهید دید. از تمام موانع رد شدیم. ۷۵ میلیون رای به دست آوردیم که رکوردی در میان همه رییسان جمهور آمریکاست. افتخار می‌کنم به انتخاب ۳۰۰ قاضی که رکوردی برای خودش است.

رییس جمهور در حال کناره‌گیری ادامه داد: مایه افتخار بود که رییس جمهوری شما باشم. من همیشه برای شما خواهم جنگید. امیدوارم که دولت جدید به موفقیت دست یابد زیرا پایه‌های موفقیت برای آن فراهم شده است. ما به نحوی از انحا باز خواهیم گشت و بار دیگر از معاونم و کنگره تشکر می‌کنم. شما را به زودی خواهیم دید. متشکرم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار