هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

خانواده ترامپ پس از کاخ سفید کجا می‌روند؟

خانواده ترامپ پس از کاخ سفید کجا می‌روند؟ ایوانکا و همسرش تایید کردند که از واشنگتن دی.سی می‌روند، لارا ترامپ با فرزندانش در مارالاگو می‌ماند و منتظر بازگشت رئیس جمهور است و دونالد جونیور و تیفاتی ترامپ هم عازم فلوریدا می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، به نوشته روزنامه دیلی میل، ایوانکا ترامپ، دختر ارشد رئیس جمهوری آمریکا سه‌شنبه در پیام خداحافظی تایید کرد که به همراه همسر و فرزندانش واشنگتن دی.سی را ترک می‌کنند.

 

او در پیامی توییتری نوشت که واشنگتن دی.سی را با "موجی از احساسات، لطف و ذکاوتی که در سراسر این کشور وجود دارد" ترک می‌کند. ایوانکا ترامپ بر خلاف پدرش در پیام خود به بایدن اشاره کرده و برای او، همسرش، کامالا هریس و همسرش "خرد، شجاعت و قدرت" آرزو کرد.

 

لارا ترامپ، عروس دونالد ترامپ هم به همراه فرزندانش در فلوریداست و امروز به استقبال پدرشوهرش که نمی‌خواهد در مراسم تحلیف جو بایدن شرکت کند، می‌رود. احتمالا خانواده ترامپ امروز را در عمارت خودشان در فلوریدا بگذرانند. صبح دوشنبه چندین کامیون حامل اسباب و وسایل وارد آنجا شد که نشان می‌دهد او برای همیشه بعد از کاخ سفید در پام بیچ مستقر می‌شود.

 

ترامپ صبح امروز مراسم خداحافظی دارد. او اولین رئیس جمهور در ۱۵۰ سال گذشته است که در مراسم جانشینش شرکت نمی‌کند و بدون برخورد با خانواده بایدن از کاخ سفید می‌رود. دعوتنامه برای میهمانان ترامپ برای ساعت‌های شش و هفت و ربع صبح است و مراسم هشت صبح برگزار می‌شود. این مراسم احتمالا شامل رژه گارد پرچم و احترام نظامی خواهد بود.

 

تیفانی ترامپ، دختر کوچک رئیس جمهوری آمریکا هم همانند دونالد جونیور، پسر ارشد ترامپ راهی فلوریدا می‌شود. ایوانکا ترامپ هم به خانواده‌اش در فلوریدا ملحق می‌شود. او و جارد کوشنر زمینی در آنجا خریداری کردند و این احتمال وجود دارد که او در ۲۰۲۲ نامزد کرسی سنا از آن ایالت شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار