قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

چین:درباره منشاء شیوع ویروس کرونا در یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا تحقیق شود

پکن در پاسخ به ادعاهای واشنگتن درباره منشاء شیوع ویروس کرونا، تحقیق درباره یک آزمایشگاه زیستی در یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه چین در پاسخ به گزارش دولت آمریکا درباره خاستگاه ویروس کرونا، خواستار تحقیق درباره منشاء احتمالی ویروس کرونا در آمریکا شد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، «هووآ چون‌یینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین آمریکا را به انتشار «دروغ و توهم توطئه» به عنوان بخشی از «دیوانگی روز آخر آقای دروغگو» متهم کرد.

او با اشاره به اینکه آمریکا در گزارش خود آزمایشگاهی در شهر ووهان چین را مرکز شیوع بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده است، گفت: «می‌خواهم تأکید کنم که اگر ایالات متحده واقعاً به حقایق احترام می‌گذارد باید درهای آزمایشگاه علوم زیستی در پایگاه نظامی "فورت دِتریک" را باز کرده، شفافیت بیشتری درباره مسائلی نظیر در اختیار داشتن بیش از دویست آزمایشگاه زیستی در کشورهای مختلف جهان داشته باشد».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در ادامه گفت: «[آمریکایی‌ها] باید متخصصان سازمان جهانی بهداشت را دعوت کند تا به ردیابی منشاء ویروس کرونا در ایالات متحده بپردازند و به نگرانی‌های جامعه بین‌المللی با اقداماتی واقعی و عملی پاسخ دهد».

حدود یک هفته پیش، تیم تحقیقاتی سازمان جهانی بهداشت جهت بررسی منشاء شیوع ویروس کرونا در چین، وارد این کشور شد.

چون‌یینگ درباره تأخیر در ورود این تیم تحقیقاتی به چین و انتقاداتی پیرامون آن گفته بود: «مسئله ردیابی منشاء [ویروس کرونا] به‌طور قابل ملاحظه‌ای پیچیده است. جهت اطمینان از اینکه کار این گروه کارشناسان بین‌المللی با سهولت انجام شود، باید رویه‌های لازم و تمهیدات مربوطه را انجام دهیم».

«تدروس آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چندی پیش در همین خصوص به برخی کشورها هشدار داده بود تلاش‌ها برای یافتن منشاء ویروس کرونا را سیاسی نکنند.

چین، علی‌رغم استقبال از تحقیقات سازمان جهانی بهداشت گفته تحقیق درباره شیوع این بیماری نباید به مرز‌های این کشور محدود شود.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار