رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است! همه چیز درباره جابجایی اسرای داعشی نتانیاهو به آمریکا سفر می‌کند تأکید السودانی بر تعهد به ممانعت از تشدید درگیری‌ها و اولویت دادن به گفت‌و‌گو دیلی‌تلگراف: تهدید آمریکا برای وادارسازی ایران به مذاکره طراحی شده است عراقچی: آماده ورود به مذاکرات بر اساس منافع متقابل هستیم پزشکیان به اردوغان: رویکرد ایران بر پایه گفتگو و نفی تهدید است

انتخابات ریاست جمهوری تونس به تعویق افتاد

هیئت عالی مستقل انتخابات تونس تصمیم گرفت، دور نخست انتخابات ریاست جمهوری این کشور را به دلیل مصادف شدنش با میلاد نبی اکرم (ص) تا ۱۷ نوامبر به تعویق بیندازد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۴۸۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، به نقل از خبرگزاری فرانسه، قرار بود دور نخست این انتخابات ۱۰ نوامبر برگزار شود اما بسیاری از احزاب و انجمن‌ها به دلیل تداخل آن با میلاد نبی اکرم (ص) خواستار تغییر زمان آن شدند.

حسنه بن سلیمان، سخنگوی هیئت عالی مستقل انتخابات تونس پس از نشست شورای این هیئت گفت، هدف از این تغییر مشارکت پرشکوه مردم در انتخابات است.

همانند سال ۲۰۱۴ که به انتخاب دموکراتیک الباجی قائد السبسی، رئیس‌جمهوری این کشور از طریق رای گیری مستقیم مردم ختم شد انتخابات ریاست جمهوری امسال نیز چند هفته پس از انتخابات پارلمانی برگزار خواهد شد. انتخابات پارلمانی قرار است ششم اکتبر ۲۰۱۹ برگزار شود.

در صورت کشیده شدن انتخابات ریاست‌جمهوری به دور دوم این انتخابات دو هفته بعد از اعلام نتایج دور اول برگزار خواهد شد.

ثبت نام از رای دهندگان بین ۱۰ آوریل تا ۲۲ ماه مه انجام می‌شود و احتمال می‌رود سه میلیون‌ رای اولی در این دور از انتخابات مشارکت کنند به این ترتیب آنها به ۵.۷ میلیون رای دهنده ثبت نام کرده، افزوده می‌شوند.
ارسال نظر
آخرین اخبار