واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

نمایندگان مجلس از دولت شکایت کردند

جمعی از نمایندگان مجلس به دنبال عدم اجرای صحیح قانون تامین کالاهای اساسی(یارانه معیشتی) از دولت به کمیسیون اصل 90 مجلس شکایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 24
کد خبر: ۷۵۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام جواد نیک بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما در راستای اجرای صحیح قانون تأمین کالاهای اساسی یا همان یارانه معیشتی دو کار انجام دادیم، یکی از این کارها این بود که به دولت مفصل تذکر دادیم. نمایندگان هم در این رابطه هم تذکر دادند و هم شکایت کردند.

 

وی افزود: در حال حاضر شکایت نمایندگان از دولت در خصوص عدم اجرای صحیح قانون یارانه معیشتی در کمیسیون اصل 90 مجلس مطرح شده است.

 

نیک بین ادامه داد: البته ما به همراه سایر نمایندگان به دولت تذکر دادیم که چرا به طور واضح بیان نمی‌کند که به چند نفر و به چه شکلی خدمات یارانه‌ها را ارائه می‌کند.

 

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: تبعیض‌های ناروا و یا بهتر بگویم ناعادلانه‌ای که دولت در شهرستان‌ها و روستاهای مختلف نسبت به این تقسیم‌بندی‌ها انجام می‌دهد.

 

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر شکایت نمایندگان از دولت در چه مرحله‌ای است، گفت: چند روز پیش دیدم که نمایندگان در حال جمع آوری امضا برای شکایت از دولت بودند و قطعا این شکایت در کمیسیون اصل 90 مجلس مطرح شده است.

 

نیک بین همچنین در پاسخ به این سوال که در صورت محرز شدن تخلف دولت و عدم اجرای صحیح قانون کالاهای اساسی در کمیسیون اصل نود آیا این پرونده به قوه قضائیه ارسال خواهد شد یا خیر، گفت: قطعا این اتفاق خواهد افتاد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار