پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

ارز سهمیه‌ای در قبال کارت ملی و خط تلفن

گرچه عمده صرافی‌ها امروز شروع به کار کردند، اما عمده آنها از خرید و فروش ارز خودداری کرده و تعداد اندکی به خرید و فروش مشغول هستند، قیمت ارز هم از ثبات نسبی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، امروز شنبه 10 فروردین 98 با باز شدن بازارهای کشور، عمده صرافی‌ها در خیابان فردوسی تهران نیز باز شدند، اما اکثر آ‌نها جلوی مغازه‌های خود نوشته‌اند، خرید و فروش ارز نداریم و تنها تعداد اندکی از آنها به خرید و فروش ارز اقدام می‌کنند.

 

سر در برخی از صرافی‌ها نوشته شده، بنابر اعلام بانک مرکزی خرید و فروش ارز فقط برای کسانی امکان دارد که دارای کارت ملی، عابر بانک و خط تلفن ثابت یا تلفن همراه به نام فرد باشد و در سال جدید ارز سهمیه‌ای دریافت نکرده باشد و به هر فرد حداکثر تا 2200 دلار یا یورو فروخته می‌شود.

 

امروز برای دلار آمریکا در صرافی‌های تهران قیمت خرید 13100 و قیمت فروش 13200 و قیمت یورو 15100 برای خرید و 15200 برای فروش اعلام شده است.

عده‌ قابل توجهی از مشتریان ارزهای خارجی در خیابان فردوسی در تلاش برای خرید ارز به منظور انجام مسافرت‌های خارجی و یا برای سفته‌بازی و کسب سود از محل افزایش احتمالی قیمت ارز در آینده در جلوی صرافی‌ها تجمع کرده‌اند. تعداد اندکی از صرافی‌ها به خرید و فروش ارز مبادرت می‌کنند.

 

همچنین صرافی‌های بانک شهر، بانک ملی و ملت و پارسیان نیز به ارائه ارز به مشتریان دارای شرایط یاد شده بانک مرکزی اقدام می‌کنند.

عده‌ای از سفته‌بازان نیز از نیمه شب جلوی صرافی بانکها نوبت می‌گیرند تا صبح بتوانند ۲۲۰۰ دلار به نرخ ۱۲۹۰۰ تومان بخرند و آن را با تفاوت ۲۰۰ تومانی در بازار آزاد بفروشند.

 

از متصدی صرافی پرسیدم، آیا در شرایط بانک مرکزی برای خرید ارز ویزا یا بلیت سفر خارجی هم لازم است، گفت : خیر فقط کارت ملی، کارت عابر بانک و تلفن همراه یا ثابت به نام متقاضی لازم است تا ارز سهمیه‌ای بفروشیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار