باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ بیگانگان نمی‌توانند با دست‌اندازی به منافع کشور‌های منطقه، منافع خود را تأمین کنند پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان
ظریف در استانبول مطرح کرد:

ضرورت همکاری شش جانبه در حوزه ترانزیت

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز در بدو ورود به استانبول، همکاری شش جانبه در حوزه ترانزیت را یک ضرورت خواند و نسبت به رفع موانع در این خصوص ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پنجمین و آخرین مقصد سفرش عصر امروز (پنجشنبه) وارد استانبول شد، در بدو ورود در اظهاراتی روابط ایران با ترکیه را روابط بسیار مهمی خواند و مشورت همیشگی با ترکیه را یک نیاز برشمرد و گفت: مشورت‌ها درباره مسائل دوجانبه و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای بسیار حیاتی است.

ظریف اضافه کرد: در کنار آن بحث منطقه قفقاز و ضرورت ایجاد زمینه‌های صلح پایدار در قفقاز از طریق همکاری بحث بسیار مهمی است که در سفری که به چهار کشور جمهوری آذربایجان، روسیه، ارمنستان و گرجستان داشتم، با جزییات با مقامات عالی این کشورها مطرح کردم و ان‌شاءالله در دیدارهایی که در ترکیه با برادران خود خواهم داشت، این موضوعات را بیشتر پیگیری می‌کنیم تا زمینه‌های همکاری به ویژه در حوزه ترانزیت و راه‌های مواصلاتی بعد از فاجعه قره باغ فراهم شود.

* ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش جانبه

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش جانبه نیز گفت:‌ بحث شش جانبه بحثی است که در گذشته توسط آقای اردوغان رئیس جمهور ترکیه و دیگر مقامات منطقه‌ای مطرح شده و در این زمینه نیز گفت‌وگوهای داشتم و نتیجه این گفت‌وگوها را با مقامات ترکیه مطرح خواهم کرد.

وی با بیان اینکه حتما به عنوان یکی از روش‌های همکاری به ویژه در حوزه ترانزیت، همکاری شش جانبه بسیار مهم است، یادآور شد: برخی موانع وجود دارد که امیدواریم این موانع به تدریج برداشته شود.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف پیش از این در دیدار با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان از طرح پیشنهادی رئیس جمهور آذربایجان تحت عنوان ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش جانبه استقبال کرده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار