ترک نشست سران اتحادیه عرب توسط امیر قطر بدون ایراد سخنرانی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین
در اعتراض به اظهارات دبیرکل اتحادیه عرب؛

ترک نشست سران اتحادیه عرب توسط امیر قطر بدون ایراد سخنرانی

«تمیم بن حمد»، امیر قطر سی‌امین نشست سران اتحادیه عرب را بدون ایراد سخنرانی خود ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین گزارش داد که «تمیم بن حمد»، امیر قطر سی‌امین نشست سران اتحادیه عرب را بدون ایراد سخنرانی خود ترک کرد.

 

این شبکه اعلام کرد که امیر قطر در اعتراض به اظهارات «احمد ابوالغیط»، دبیر کل اتحادیه عرب این نشست را ترک کرده و حاضر به سخنرانی در این نشست نشده است.

 

پیشتر شبکه «روسیا الیوم» به نقل از «رادیو موزاییک» تونس گزارش داد که تمیم بنا به دلایل نامعلومی محل نشست سران اتحادیه عرب را ترک کرده است.

 

خبرگزاری رسمی قطر (قنا) نیز خروج امیر این کشور نشست امروز اتحادیه عرب را ترک کرد و اعلام کرد که تمیم بن حمد طی پیام تلگرافی از «باجی قائد السبسی»، رئیس جمهوری تونس به دلیل میزبانی این کشور از نشست اتحادیه تقدیر و تشکر کرده است.

 

دبیر کل اتحادیه عرب طی سخنرانی خود در سی‌اُمین نشست سران این اتحادیه ایران و ترکیه را به «مداخله در امور داخلی کشورهای عربی» متهم کرد.

 

او مدعی شد: «دخالت‌هایی از سوی همسایگان به ویژه ایران و ترکیه در منطقه [عربی] ما صورت می‌گیرد. به همین دلیل، این مسئله باعث پیچیده‌تر و طولانی شدن بحران‌ها شده و دست‌یابی به راه حل را سخت کرده است».

 

ابو الغیط ادامه داد: «ما به مفهومی جامع برای مشخص کردن اولویت‌های امنیت ملی عربی نیاز داریم؛ زیرا این امنیت قابل تجزیه نیست؛ مداخلات ایران و ترکیه باعث تشدید بحران‌های عربی شده و باید در مقابل مداخلات منطقه‌ای بایستیم».

 

چهار کشور عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین پنجم ژوئن (۲۰۱۷) قطر را به حمایت مالی از تروریسم و جنبش‌های مقاومت در منطقه متهم کرده و علاوه بر تحریم این کشور دست به محاصره آن زده‌اند.

 

طی این مدت، ترکیه برای حمایت از خاندان حاکم قطر در این کشور نیروی نظامی پیاده کرد و ایران نیز آسمان خود را برای ارسال کمک‌های ترکیه و همچنین ارسال مواد غذایی به قطر در اختیار دوحه گذاشت.

ارسال نظر