غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند
در اعتراض به اظهارات دبیرکل اتحادیه عرب؛

ترک نشست سران اتحادیه عرب توسط امیر قطر بدون ایراد سخنرانی

«تمیم بن حمد»، امیر قطر سی‌امین نشست سران اتحادیه عرب را بدون ایراد سخنرانی خود ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین گزارش داد که «تمیم بن حمد»، امیر قطر سی‌امین نشست سران اتحادیه عرب را بدون ایراد سخنرانی خود ترک کرد.

 

این شبکه اعلام کرد که امیر قطر در اعتراض به اظهارات «احمد ابوالغیط»، دبیر کل اتحادیه عرب این نشست را ترک کرده و حاضر به سخنرانی در این نشست نشده است.

 

پیشتر شبکه «روسیا الیوم» به نقل از «رادیو موزاییک» تونس گزارش داد که تمیم بنا به دلایل نامعلومی محل نشست سران اتحادیه عرب را ترک کرده است.

 

خبرگزاری رسمی قطر (قنا) نیز خروج امیر این کشور نشست امروز اتحادیه عرب را ترک کرد و اعلام کرد که تمیم بن حمد طی پیام تلگرافی از «باجی قائد السبسی»، رئیس جمهوری تونس به دلیل میزبانی این کشور از نشست اتحادیه تقدیر و تشکر کرده است.

 

دبیر کل اتحادیه عرب طی سخنرانی خود در سی‌اُمین نشست سران این اتحادیه ایران و ترکیه را به «مداخله در امور داخلی کشورهای عربی» متهم کرد.

 

او مدعی شد: «دخالت‌هایی از سوی همسایگان به ویژه ایران و ترکیه در منطقه [عربی] ما صورت می‌گیرد. به همین دلیل، این مسئله باعث پیچیده‌تر و طولانی شدن بحران‌ها شده و دست‌یابی به راه حل را سخت کرده است».

 

ابو الغیط ادامه داد: «ما به مفهومی جامع برای مشخص کردن اولویت‌های امنیت ملی عربی نیاز داریم؛ زیرا این امنیت قابل تجزیه نیست؛ مداخلات ایران و ترکیه باعث تشدید بحران‌های عربی شده و باید در مقابل مداخلات منطقه‌ای بایستیم».

 

چهار کشور عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین پنجم ژوئن (۲۰۱۷) قطر را به حمایت مالی از تروریسم و جنبش‌های مقاومت در منطقه متهم کرده و علاوه بر تحریم این کشور دست به محاصره آن زده‌اند.

 

طی این مدت، ترکیه برای حمایت از خاندان حاکم قطر در این کشور نیروی نظامی پیاده کرد و ایران نیز آسمان خود را برای ارسال کمک‌های ترکیه و همچنین ارسال مواد غذایی به قطر در اختیار دوحه گذاشت.

ارسال نظر