جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود
ناوسالار شیرعلی :

تخلیه روستاهای خوزستان توسط نیروی دریای سپاه در حال انجام است

معاون هماهنگ کننده منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه کار تخلیه روستاهای خوزستان توسط نیروی دریایی سپاه در حال انجام است،‌گفت:تا کنون ۵۰ شناور به مرکز و سایر مناطق سیل زده استان منتقل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۹۴
به گزارش راهبرد معاصر ، ناوسالاریکم محمدشریف شیرعلی معاون هماهنگ کننده منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) نیروی دریایی سپاه  با اشاره به بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها در استان خوزستان و وقوع سیل در برخی از نقاط این استان، اظهار داشت: منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) با دستور دریادار تنگسیری فرمانده  نیروی دریایی سپاه ماموریت یافت تا در انتقال مردم در مناطق سیل زده اقدام کند و تا کنون ۵۰ شناور به مرکز و سایر مناطق سیل زده استان منتقل شده است.

وی با بیان اینکه ساکنین چندین روستا در شهرهای الهایی، هویزه و سوسنگرد توسط شناورهای نیروی دریایی سپاه به مناطق امن تخلیه شده اند، افزود: ۱۰۰ نفر از کارکنان منطقه سوم دریایی نیز تا کنون به مناطق سیل زده برای انتقال مردم به نقاط امن اعزام شده اند و در کنار آنها علاوه بر شناورها، ۱۸ تریلی نیز برای کمک رسانی به مردم در کنار دیگر تجهیزات و ماشین آلات عمرانی و مهندسی نیز در منطقه حضور دارند.
ناوسالار شیرعلی گفت: در حال حاضر نیز کار انتقال مردم از مناطقی که در معرض خطر سیل قرار دارند توسط شناورهای منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) در حال انجام است.

معاون هماهنگ کننده منطقه سوم دریایی امام حسین(ع) تصریح کرد: با دستور فرمانده نیروی دریایی سپاه در حال انتقال شناورهای بیشتری به اهواز هستیم تا روند تخلیه روستاها و مناطقی که در معرض سیل هستند با سرعت بیشتری انجام شود.

وی در پایان تاکید کرد: سپاه خود را از مردم می‌داند و خدمت خود به مردم را بعنوان یک وظیفه انجام خواهد داد.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار