شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد
فرمانده کل ارتش خبر داد؛

اعزام دو دستگاه لایروب نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل زده گلستان

فرمانده کل ارتش گفت: یک دستگاه بارج و یک دستگاه لایروب از نیروی دریایی ارتش به گلستان اعزام می‌شود تا کار لایروبی گرگان‌رود با سرعت بیشتری پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۶۱
به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با اشاره به تلاش و عزم یگان‌های مهندسی ارتش در باز نمودن خروجی کانال‌های منتهی به دریا در روستای گمیشان گفت: یک دستگاه بارج و یک دستگاه لایروب از نیروی دریایی ارتش به این منطقه اعزام می‌شود تا کار لایروبی گرگان‌رود با سرعت بیشتری پایان یابد.

وی در ادامه بازید از مناطق سیل زده استان گلستان خاطرنشان کرد: یگان‌های مهندسی ارتش مستقر در این مناطق با عزم راسخ و تلاش شبانه‌روزی خود در تلاش هستند تا کانال‌هایی که باعث خروج آب از روستای گمیشان به دریای خزر می‌شود را بازگشایی کنند تا حجم آب در این روستا کاهش و مردم بتوانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به اعزام نیروی انسانی، اقلام، تجهیزات و به خصوص یک دستگاه بارج از ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش در استان گیلان به این مناطق افزود: انشالله با هماهنگی‌های به عمل آمده، نیروی دریایی ارتش یک دستگاه لایروب بسیار مجهز از پایگاه دریایی خرمشهر با کمک نیروی هوایی ارتش به این منطقه اعزام تا کار لایروبی گرگان رود با سرعت هر چه بیشتر پایان یابد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار