چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

احتمال محرومیت ترامپ از دسترسی به اطلاعات ملی آمریکا

احتمال محرومیت ترامپ از دسترسی به اطلاعات ملی آمریکا دولت جدید آمریکا محرومیت دونالد ترامپ از دسترسی به محتوای جلسات اطلاعات ملی را بررسی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 02
کد خبر: ۷۶۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه هیل، دولت جدید آمریکا بررسی موضوع دسترسی دونالد ترامپ به مفاد جلسات اطلاعاتی را در دستور کار خود قرار داد.

 

بنا به اعلام دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، تیم امنیت ملی رئیس جمهور جدید آمریکا بررسی این موضوع را برعهده دارند.

 

بر اساس قوانین آمریکا روسای جمهور سابق معمولاً پس از ترک مقام به جلسات توجیهی اطلاعات دسترسی دارند. با این حال دموکرات‌ها و حتی برخی از مقامات سابق دولت ترامپ هشدار داده اند که نمی‌توان در خصوص اسرار امنیت ملی به رئیس جمهور سابق اعتماد کرد، زیرا اعتقاد بر این است که وی پتانسیل افشای اطلاعات حساس یا سودآوری از آن‌ها را دارد.

 

سو گوردون، که معاون اصلی اطلاعات ملی در دوران دولت ترامپ بود در اظهارات اخیر خود خواست که ترامپ از دسترسی به مفاد جلسات اطلاعاتی محروم شود. وی گفت که ترامپ به شکلی غیرمعمول در برابر بازیگران بد با نیت بد آسیب پذیر خواهد بود.

 

این موضوع تا جایی بود که آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا فشار برای عدم دسترسی ترامپ به اطلاعات ملی این کشور را از پیش از پایان دوران ریاست جمهوری او آغاز کرد. شیف تاکید کرد شرایطی وجود ندارد که بر مبنای آن ترامپ بتواند نه اکنون و نه در آینده در جریان جلسات اطلاعاتی قرار بگیرد.

 

رفتار‌های پساانتخاباتی ترامپ به نحوی پیش رفت که نه تنها ماندن او در کاخ سفید را میسر نکرد بلکه احتمالا وی از بسیاری از امتیازاتی که به صورت مادام العمر به روسای جمهور آمریکا تعلق می‌گیرد، محروم می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار