جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش بینی بورس فردا ۱۵ بهمن

روند صعودی بورس پایدار نبود و شاخص کل به دلیل کمبود پول در بازار سرمایه نتوانست از محدوده مقاومتی یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی عبور کند، اما سئوال اینجاست که روزهای خوب بورس چه زمانی دوباره آغاز می‌شود؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 02
کد خبر: ۷۶۱۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر معاملات امروز بازار سهام به دلیل فشار عرضه در نمادهای شاخص‌ساز روند نزولی داشت شاخص کل بیش از ۲ درصد افت کرد و به یک میلیون و ۲۰۶ هزار واحد رسید. این در حالی است که به عقیده کارشناسان احتمالا روند نزولی ادامه خواهد داشت و شاخص کل کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد را از دست می‌دهد.

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با بورس فردا گفت: روند معاملات فردا متعادل خواهد بود و نوسان زیادی ندارد، همچنین باید فعلا واکنش بازار بود.

پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز دلیل روند نزولی بازار سهام را نبود پول در بازار دانست و گفت: شاخص کل نتوانست مقاومت محدوده یک میلیون و ۲۶۰ هزار واحد را بشکند و به همین دلیل احتمال می‌رود بورس وضعیتی نزولی پیش بگیرد. همچنین اولین و اصلی‌ترین دلیل ریزش بورس این است که پول در بازار کم است.

این کارشناس در رابطه با بورس فردا گفت: معاملات فردا با فشار فروش آغاز خواهد شد اما به نظر می‌رسد بورس فردا از منفی به مثبت حرکت خواهد کرد.

 

تجارت نیوز

کلمات کلیدی: بورس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
0
0
دزدی بزرگ قرن بورس ایران دزدی از جیب مردم