چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کاهش نسبی دمای تهران تا روز آینده

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه دما تا روز آینده کاهش نسبی خواهد داشت، گفت: طبق نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، ناپایداری‌های جوی حاکم در روز جاری و کاهش حجم تردد خودروها به دلیل تعطیلات، سبب کاهش غلظت آلاینده‌ها و به تبع آن برقراری شرایط مطلوب کیفیت هوا در شهر تهران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۳۵
به گزارش راهبرد معاصر ، حسین شهبازی  با بیان اینکه پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده حاکمیت شرایط جوی ناپایدار در دوازدهمین روز از بهار ۹۸ است، افزود: برای برخی ساعات بارش متناوب باران و وزش باد شدید با بزرگی بالاتر از هشت متربرثانیه از سمت نواحی شرقی - جنوب شرقی انتظار می‌رود.

به گفته وی به تدریج در ساعات پایانی امروز دوشنبه (۱۲ فروردین) از میزان ناپایداری جوی و به تبع آن از سرعت باد کاسته خواهد شد، این شرایط جوی تا صبح‌گاه روز سه‌شنبه کمابیش ادامه خواهد داشت و با افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی در طول روز، برخی ساعات همراه با افزایش میزان ابرناکی و وزش باد با بزرگی بالاتر از پنج متربرثانیه خواهد بود.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه دما تا روز آینده کاهش نسبی خواهد داشت، گفت: طبق نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، ناپایداری‌های جوی حاکم در روز جاری و کاهش حجم تردد خودروها به دلیل تعطیلات سبب کاهش غلظت آلاینده‌ها و به تبع آن برقراری شرایط مطلوب کیفیت هوا در شهر تهران خواهد شد. انتظار می‌رود با وجود افزایش نسبی غلظت برخی آلاینده‌ها تا صبح‌گاه روز طبیعت، وضعیت کیفیت هوای اکثر مناطق شهر تهران همچنان در شرایط مساعد قرار داشته باشد. همچنین وزش باد در برخی ساعات احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال خواهد داشت.

شهبازی در ادامه افزود: کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته تهران منتهی به ۱۰ صبح امروز با شاخص میانگین ۲۸ در شرایط پاک و شاخص کیفیت هوا نیز هم اکنون با شاخص ۲۸ همچنان در شرایط پاک قرار دارد.
ارسال نظر
آخرین اخبار