روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

واریز کمک هزینه معیشتی به حساب معلولان شدید

رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز کمک هزینه معیشتی افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید ۱۸ سال فاقد شغل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 06
کد خبر: ۷۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر وحید قبادی دانا در خصوص کمک هزینه معیشتی افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید ۱۸ سال فاقد شغل بیان کرد: در راستای انجام کمک‌های لازم به جامعه هدف سازمان بهزیستی و افراد دارای معلولیت و اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید که به سن ۱۸ سال رسیده‌اند و فاقد شغل و درآمد هستند به مبلغ ۴۸۰ هزار تومان بر روی حساب بانکی‌شان شارژ شد. 

وی با بیان اینکه این افراد کسانی هستند که دهک درآمدی یک تا سه (سه دهک تحتانی دهک‌های درآمدی) را دارند، گفت: در مجموع برای ۱۴۷ هزار و ۲۲۷ خانوار مبلغ ۷۶۰ میلیارد ریال بر روی کارت بانکی این افراد واریز شد که هر خانواده مبلغ ۴۸۰ هزار تومان بر روی کارت بانکی‌شان شارژ شد. 

قبادی دانا تصریح کرد: البته برای اجرای کامل ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت ۹۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز بوده که این مبلغ حدود سه برابر کل بودجه سازمان بهزیستی است، اما در بودجه سال ۱۳۹۹ از محل بودجه قانون حمایت از حقوق معلولان مبلغ ۲۹۱ میلیارد تومان برای اجرای این ماده قانونی در نظر گرفته شده بود که براین اساس علاوه بر مبلغ مستمری، در چهار نوبت (هر سه ماه یکبار) ۴۸۰ هزار تومان بر روی کارت بانکی افراد واریز شده است. 

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور، در سه نوبت قبلی براساس بعد خانوار مبلغ ۳۶۰ تا ۴۸۰ هزار تومان واریز می‌شد، در این نوبت با تامین اعتبار ۴۸۰ هزار تومان به ازای هر خانوار واریز شد.

ایسنا

ارسال نظر