تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته

بایدن:تحریم‌ها تا زمانی که ایران به غنی‌سازی ادامه دهد، لغو نمی‌شود

بایدن:تحریم‌ها تا زمانی که ایران به غنی‌سازی ادامه دهد، لغو نمی‌شود رئیس‌جمهور کنونی آمریکا مدعی شد تا زمانی‌که ایران به غنی‌ساز اورانیوم ادامه دهد تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا، امروز (یک‌شنبه) اعلام کرد تا زمانی‌که ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد.

بایدن در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد: «ایران باید پیش از هر اقدامی غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند. در هفته‌های اخیر نقض برجام از سوی ایران تشدید شده و غنی‌سازس اورانیوم را به ۲۰ درصد افزایش داده که بسیار بیشتر از میزان مجاز تحت قرارداد است.»

ماه گذشته آژانس بین المللی انرژی اتمی فرآیند تولید سوخت اورانیوم فلزی از سوی ایران را در بیانیه‌ای تایید کرد: «رافائل گروسی، مدیر کل آژانس انرژی اتمی، به کشور‌های عضو این سازمان درباره تغییرات رخ داده در برنامه هسته‌ای ایران اطلاع رسانی کرد که ایران فرآیند تولید اورانیوم فلزی برای مصرف در راکتور تحقیقاتی تهران را آغاز کرده است.»

همچنین در این بیانیه آمده: «در این روند تهران اورانیوم فلزی با غنای ۲۰ درصد را تولید می‌کند. ایران محدودیت‌های مربوط به تحقیق و توسعه هسته‌ای خود را به طور کامل لغو کرده است و تجهیزات مربوط به این امر را نصب کرده است.»

امروز حضرت آیت الله خامنه ای، فرمانده کل قوا به مناسبت بیعت تاریخی همافران با رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷، با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش دیدار و گفتگو کردند.

مقام معظم رهبری در بخشی از بیاناتشان درباره اظهار نظر‌های مقامات اروپایی و آمریکایی درباره برجام و همینطور تحریم‌های آمریکا فرمودند: «اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد، آمریکا باید در عمل تحریم‌ها را کلاً لغو کند و این لغو تحریم‌ها مورد راستی‌آزمایی ایران قرار گیرد. این سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد.»

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار