آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران

کارشکنی سناتور «تد کروز» در مسیر بازگشت آمریکا به برجام

یک سناتور تندرو و جمهوریخواه آمریکا طرحی به سنا ارائه کرده که از تخصیص منابع مالی به دستگاههای دولتی آمریکا برای اجرای برجام جلوگیری می کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر «تد کروز»، سناتور جمهوری‌خواه از ایالت تگزاس آمریکا طرحی تنظیم کرده که در آن از تخصیص منابع مالی به دستگاه‌های دولتی آمریکا برای اجرای برجام جلوگیری می‌کند.

کروز طرح یادشده را پنجشنبه شب (به وقت آمریکا) برای افزودن به لایحه بودجه دفاعی آمریکا که در حال حاضر در مجلس سنا تحت بررسی است، ارائه کرده است.

این طرح در صورت تصویب، نزدیک به ۱۰ میلیون دلار از منابع مالی را که قرار است برای اجرای برجام در اختیار وزارتخانه‌های خزانه‌داری و خارجه قرار گیرد، به وزارت دفاع منتقل کرده تا برای آموزش و مراقبت‌های پزشکی از سگ‌های ارتش آمریکا در مناطق جنگی مورد استفاده قرار گیرد.

«واشنگتن‌فری‌بیکن»، رسانه تندرو نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکایی نوشت که هدف متمم پیشنهادی تد کروز آن است که از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای بازگشت به برجام جلوگیری شود.

گفتنی است که سناتور تد کروز که در ضدیت با ایران ید طولایی دارد، در اکتبر سال گذشته به همراه 6 سناتور آمریکایی از جمله «تام کاتن» سناتور ایالت آرکانزاس در نامه ای خطاب به ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا خواستند که «کل بخش مالی ایران» را که همچنان از طریق «سوئیفت» به سیستم بانکی جهانی متصل است، تحریم کند.

سناتورهای آمریکایی در این نامه نوشتند که ۱۴ بانک ایرانی هنوز به شبکه پیام‌رسان سوئیفت برای انجام تراکنش های مالی بدون تحریم متصل هستند.

در این نامه همچنین از ترامپ برای ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه هم تقدیر شده بود.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر