پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

سردار حاجی‌زاده: ارتش و سپاه در کنار هم هویت پیدا می‌کنند/ دلیل مخالفت رهبری با خرید تجهیزات نظامی

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری نسبت به خرید تجهیزات نظامی، گفت: فرمانده معظم کل قوا بارها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی ارتش، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در جمع فرماندهان، مسئولان و کارکنان ستاد نیروی زمینی ارتش، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز نیروی هوایی، گفت: وحدت، یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه ریشه‌ای است و این دو بازوی دفاعی کشور در کنار هم هویت پیدا می‌کنند.

 

وی افزود: شهید سپهبد صیاد شیرازی و سردار شهید تهرانی مقدم از همان اوائل تشکیل یگان توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، تعامل بسیار خوبی داشتند و اگر همکاری نیروی زمینی ارتش نبود تشکیل یگان توپخانه سپاه به راحتی میسر نمی‌شد.

 

سردار حاجی زاده با بیان اینکه وحدت، یکپارچگی و هماهنگی بین نیروها ارزشمند است ادامه داد: یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه می تواند بعنوان یک الگو و مصداق باشد.

 

وی به دشمنی استکبار جهانی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم درست به دشمنی استکبار جهانی نسبت به ایران تمرکز کنیم ، شاهد هستیم که امریکا از سال‍های دور برای کشور ایران برنامه داشته است، امروز مساله ما با امریکا یک مساله راهبردی، ریشه ای و قابل حل نیست.

 

سردار حاجی زاده تاکید کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آمریکایی‌ها با ناامنی‌های کردستان، تقویت و به وجود آوردن منافقین، کودتا، ترور، جنگ عراق علیه ایران، جنگ رسانه ای، جنگ روانی و مهم تر از همه نفوذ و تقویت غرب گرایی در صدد بودند تا بتوانند هم دشمنی را نسبت به ایران ثابت کنند و هم به خواسته های خود دست یابند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه تصریح کرد: در جاهایی که آمریکا را دشمن دانسته‌ایم و به آنها اعتماد نکرده‌ایم به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کردیم، دشمن به هر اقدامی دست زد تا ما رشد و پیشرفت نکنیم.

 

وی ادامه داد: امروز در همه بخش ها و زیر مجموعه‌ها الحمدلله تحت فشار های استکبار جهانی، تولید داخلی و بومی را افزایش و به خودکفایی رسیده‍ایم.

 

سردار حاجی زاده در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری نسبت به خرید تجهیزات نظامی، خاطرنشان کرد: فرمانده معظم کل قوا بارها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد، امروز با درایت و هوشیاری معظم له هرچیزی که به ذهن برسد که باید طراحی و تولید شود قابل طراحی و دستیابی است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: باید بپذیریم که آمریکا دشمن ما است و به دنبال آن است که جلوی توانمندی‌ها و پیشرفت‌های ما را از ما بگیرد، ایستا بودن و ثبات سازمانی قطعا مشکل ایجاد خواهد کرد، نیروی زمینی ارتش نیز در این راستا در خصوص تیپ های واکنش سریع اقدامات خوبی را انجام داد که قابل تحسین است.

 

سردار حاجی زاده به موضوع تهاجم دشمن اشاره کرد و گفت: دشمن به دنبال تهاجم است البته نه فقط تهاجم نظامی، اما ما به عنوان نیروهای نظامی باید طرح و برنامه داشته باشیم.

ارسال نظر