قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

جزئیات اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت+ مشمولین کارت اعتباری سهام عدالت

جزئیات اعطای کارت اعتباری به دارندگان سهام عدالت+ مشمولین کارت اعتباری سهام عدالت مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از ا ختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت به میزان 60 درصد ارزش سهام در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین فهیمی مدیرعامل سمات امروز در نشست سهام عدالت در وزارت اقتصاد اعلام کرد: به زودی کارت اعتباری از سوی بانک‌ها برای دارندگان سهام عدالت به میزان 60 درصد ارزش سهام عدالت که در حال حاضر آزاد شده است، به دارندگان این سهام اختصاص می‌یابد که اگر این مبلغ تا کمتر از یک ماه به بانک برگردانده شود،‌ به عنوان قرض الحسنه و بدون سود خواهد بود و اگر بیش از یک ماه شود، تبدیل به یک تسهیلات سه ساله با نرخ سود بانکی و کارمزدهای متعلقه خواهد شد.

 

فهیمی تا 10 روز آینده بانک‌ها به تدریج شرایط خود را برای اعطای کارت اعتباری به سهامداران سهام عدالت اعلام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و ما تلاش کرده‌ایم که این امکان برای همه بانک‌ها فراهم شود که مشمولان سهام عدالت برای گرفتن کارت اعتباری مراجعه نکنند، بلکه درخواست خود را از طریق سامانه‌ها ثبت کنند و فقط برای دریافت کارت یک بار به شعبه مراجعه کنند.

 

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: الان امکان اختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت فراهم شده و بانک‌ها به تدریج شرایط خود را اعلام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و مشمولان سهام عدالت با کمترین مراجعه می‌توانند از این کارت‌ها استفاده کنند.

 

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که رئیس جمهور قبلا قول داده بود که 40 درصد باقیمانده سهام عدالت در دهه فجر آزاد می‌شود، گفت: به هیچ وجه مراد از آزادسازی سهام عدالت به معنای فروش این دارایی ارزشمند نبوده و نیست. بنابراین کسانی که تاکنون 60 درصد از سهام عدالت خود را فروخته‌اند امکان فروش برای 40 درصد باقیمانده فراهم نیست. الان شرایط بازار به گونه‌ای نیست که بقیه سهام عدالت آزاد شود. برای فروش سهام عدالت هم قرار بر این شد که فقط شرکت‌های سرمایه گذاری به عنوان خریدار سهام عدالت باشند.

فهیمی همچنین در مورد مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت گفت: طبق قانون مجامع هر مجمع عمومی با تعداد 50 درصد بعلاوه یک سهامدار می‌تواند برگزار شود و به خاطر همین توصیه می‌کنیم همه سهامداران عدالت در سامانه سجام ثبت نام کنند که بتوانند تار مجمع الکترونیک سهام عدالت شرکت داشته باشند. اگر این تعداد فراهم نشد 10 روز بعد از آن مجمع دیگری تشکیل می‌شود و با هر اکثریتی می‌تواند تشکیل شده و هیأت مدیره انتخاب کند. بنابراین تمام تلاش ما این است که مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی با اکثریت سهامداران تشکیل شود.

 

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تأکید کرد: فروش سهام عدالت به هیچ وجه در اولویت و درخواست‌مان نیست و ما به هیچ وجه مردم را دعوت نکرده‌ایم که سهام عدالت خود را به فروش برسانند.

 

به گفته وی سهام عدالت یک دارایی ارزشمندی است که سهامداران باید از عایدی آن شامل سود و افزایش قیمت آن استفاده کنند.

 

فهیمی افزود: در مرحله اول در 10 خرداد که 30 درصد سهام عدالت آزاد شد و در مرحله دوم در عید غدیر 30 درصد دیگر از سهام عدالت آزاد شد و با وجودی که وعده داده شده بود که 40 درصد باقیمانده در دهه فجر آزاد شود، اما شرایط بازار تغییر کرده و اولویت اصلی ما حفاظت از دارایی مردم در سهام عدالت و تلاش برای مدیریت بهینه سهام عدالت است.

 

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: سعی می‌کنیم طیف خدمات و امکانات را برای حفظ سهام عدالت مردم به کار بگیریم. الان امکان فروش 40 درصد باقیمانده سهام عدالت به هیچ وجه فراهم نیست و کسانی که سهام عدالت خود را نگه داشته‌اند سعی می‌کنیم با کمک صندوق توسعه بازار و صندوق‌های بازارگردانی و سامانه سجام و دیگر سامانه‌ها و همچنین از طریق کارت‌های اعتباری خدمات بیشتری به آنها ارائه شود.

 

وی در این جلسه گفت: برای 30 شرکت سرمایه گذاری استانی اساسنامه تیپ نهاد مالی مورد قبول سازمان بورس تهیه شده است اما آیین نامه سهام عدالت از سایر شرکت‌های سرمایه گذاری متفاوت است و بعد از انتخاب اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری استانی مفاد اساسنامه با اساسنامه تیپ منطبق می‌شود.

 

در این نشست همچنین علی عسکری معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در برابر این پرسش فارس که گفت دولت برای دادن سهام به باقیمانده مشمولان سهام عدالت، سهام شرکت‌های مختلف را در اختیار دارد چرا اقدام نمی‌کند گفت:‌ دولت در یک زمانی تصمیم گرفت بخشی از دارایی خود را در شرکت‌ها به مردم واگذار کند و در برخی شرکت‌ها تا 20 درصد سهام متعلق به دولت در قالب یک سهمیه هیأت مدیره را در قالب سهام عدالت به مردم واگذار کرد، اما دولت الان تصمیم ندارد که سهام جدیدی به بازماندگان سهام عدالت بدهد.

 

وی گفت: در مورد شرکت‌هایی که واگذار شده و شرکت‌هایی مانند سرمایه گذاری امید که مثال زدید، سهام این شرکت متعلق به سپرده‌گذاران بانک سپه است، بنابراین سهام این شرکت مال دولت نیست که بخواهد به مردم واگذار کند. دولت فقط می‌تواند سهامی که متعلق به خودش است را به مردم واگذار کند و هر چه اسم دولت بر روی آن باشد را نمی‌توان سهام دولتی قلمداد کرد.

 

معاون وزیر اقتصاد دوباره تأکید کرد: دولت الان به این نتیجه رسیده است که سهام مازاد ندارد که بخواهد به بازماندگان سهام عدالت واگذار کند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار