کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد

ممنوعیت ورود به قم از امشب

مدیرکل بحران استان قم اعلام کرد: ممنوعیت ورود به استان قم از ساعت ۱۲ امشب(سه شنبه) تا پایان هفته اعمال می شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر محسن اروجی در گفت وگو با شفقنا با بیان اینکه استان قم در حال حاضر در وضعیت آبی قرار دارد، بیان کرد: وضعیت مطلوب استان قم به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی است و امیدواریم شهروندان به این دستورالعمل ها همچنان توجه جدی داشته باشند.

مدیرکل بحران استان قم استفاده از ماسک، گندزدایی و شست و شوی مرتب دست ها، رعایت فاصله گذاری حداقل دو متر، پرهیز از تجمعات و اجتناب از مسافرت های غیرضروری را در کاهش میزان بیماری کرونا و بویژه مرگ و میر موثر دانست و گفت: تثبیت شرایط نسبتا مطلوب فعلی در گرو همکاری و همراهی مردم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.

او خاطرنشان کرد: رعایت ضوابط بهداشتی استان را به سمت کنترل بیماری و بهترشدن وضعیت پیش می برد و عدم رعایت این دستورالعمل ها و بی توجهی به دستورات بهداشتی، استان را با افزایش میزان ابتلا و بازگشت به شرایط قبل مواجه خواهد کرد.

اروجی در پایان از شهروندان خواست: همانطور که تاکنون همراهی کرده و پروتکل های بهداشتی را رعایت کردند، چندماه آینده نیز ملاحظات بهداشتی را داشته و بویژه از مسافرت که تاثیر جدی در افزایش تعداد مبتلایان دارد، خودداری کنند.

او همچنین بیان داشت: ممنوعیت تردد شبانه برای خودروها از ساعت ۲۱ لغایت ۳ بامداد تا اطلاع ثانوی برقرار است.

عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده